Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Στο Βeach Βar "Ιpanema" στο ξενοδοχείο "Filoxenia"

«Πανιά για το 2014 σήκωσαν»
οι ιστιοπλόοι του «Αιόλου»!



Με λαμπρότητα και σε κλίμα ιστιοπλοϊκό όπως κάθε χρόνο μας συνηθίζει, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η οικογένεια του «Αιόλου», που «σήκωσε πανιά για το 2014»!
Η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πίτας έγινε φέτος στο Beach Bar Ipanema που διατηρεί ο πρόεδρος κ. Βγεννής στην παραλίας της Καλαμάτας στο ξενοδοχείο «Filoxenia».
Εκεί, εκτός από το αγιασμό και την κοπή της πίτας έγιναν και οι απονομές αναμνηστικών στον χορηγό του συλλόγου κ. Καρέλια, οι απονομές των αναμνηστικών στους αθλητές Ιστιοπλοΐας τριγώνου για την δραστηριότητα τους, οι απονομές αναμνηστικών πλακετών στους προπονητές τμήματος ιστιοπλοΐας τριγώνου για το έργο τους, η απονομή αναμνηστικής πλακέτας στο σκάφος «Blue Line» για την επιτυχημένη δραστηριότητα του το 2014, οι απονομές των αναμνηστικών στα σκάφη Α/Θ και των διπλωμάτων στους αποφοιτήσαντες από τη σχολή ιστιοπλοΐας Α/Θ του συλλόγου.
Τυχερή της πίτας ήταν η Κατερίνα Καρέλια, κόρη του μεγάλη χορηγού του συλλόγου, Στάθη Καρέλια, η οποία κέρδισε το μεγάλο δώρο, που ήταν ιστιοπλοϊκό ρουχισμό προσφορά του καταστήματος «Magic Marine» του κου Δρούγκα. 



Χαιρετισμός προέδρου και απονομή
στον κεντρικό χορηγό Καρέλια
Καλή χρονιά σε όλους με υγεία, όμορφες δημιουργικές αθλητικές στιγμές και επιτυχίες ευχήθηκαν ο πρόεδρος Χάρης Βγεννής και τα μέλη του Ναυτικού Αθλητικού Συλλόγου Καλαμάτας «Αίολος» κατά την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του 2014, στο πλαίσιο της οποίας έγινε και ο καθιερωμένος αγιασμός.
Στο σημείο αυτό έγινε η απονομή τιμητικής πλακέτας στον επί σειρά ετών κεντρικό χορηγό του συλλόγου, Ευστάθιο Καρέλια και ακολούθησαν οι βραβεύσεις των αθλητών και αθλητριών του ΝΑΣΚ «Αίολος» που το 2013 έδωσαν βροντερό παρόν στους αγώνες που συμμετείχαν, βάζοντας παρακαταθήκη για ένα καλύτερο μέλλον στην πορεία του Καλαματιανού συλλόγου.

Οι απονομές σε
αθλητές και σκάφη
● Απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στους αθλητές του τμήματος ιστιοπλοΐας τρίγωνου κατηγορίας Optimist: Παναγιώτη Οικονομόπουλο, Ιωάννη Γιαννόπουλο, Τάσο Μάλιο, Αναστάσιο Γκόνη, Βασίλειο Τυπάλδο, Στάθη Πίσπα, Δημήτριο Γκόνη, Χρήστο Μάλιο, Ανδρέα Καρέλια, Ηλία Χριστοδουλάκη, Τζόρτζ Αθανασόπουλο, Ηλία Αργύρη, Σταύρο Γεννάτο, Λυδία Μητροπούλου, Γιάννη Ταλαγά και Στέφανο Γεννάτο.
● Απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στους ακόλουθους αθλητές /αθλήτριες σκάφων τύπου Laser:
Αναστασία Τυπάλδου, Χριστίνα Τσέτουρα, Γεώργιο Πίσπα, Δημήτριο Βραχάτη, Μάριο Κωστάκη και Ιωάννη Φερλέ.
● Τιμητικές πλακέτες στους προπονητές του τμήματος ιστιοπλοΐας τρίγωνου για το έργο τους Γεώργιο Τσακάκο και Αθανάσιο Χαλασοχώρη.
● Ακολούθησαν οι απονομές των σκάφων Ανοιχτής Θαλάσσης που διακρίθηκαν το 2013:
Αρχικά βραβεύθηκε το σκάφος Ανοιχτής Θαλάσσης «ΒLUE LINE 2», με κυβερνήτη τον Γεώργιο Δρακόπουλο και πλήρωμα τους: Ευάγγελο Ανδριανόπουλο, Ντίνο χρυσομάλλη, Παναγιώτη Κουμουνδούρο, Ιωάννα Σιψά, Γεώργιο Βλαχόπουλο, Άγγελο Παπανικολάου, Αντώνη Παναγιωτόπουλο και Ιωάννη Παπαδημητρόπουλο.
Το σκάφος «ΒLUE LINE 2» βραβεύθηκε για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην κατηγορία O.R.C.I. 2, για την 5η θέση, στην γενική κατάταξη O.R.C.I του Rally Αιγαίου 2013, για την 1η θέση, στο Ranking List της Περιφέρειας μας.
Αξίζει να σας σημειωθεί πως οι διαφορές είναι μεγάλες αν αναλογιστεί κανείς πως η βαθμολόγια του σκάφους 1ου είναι 13.603 βαθμοί και του 2ου σκάφους είναι 5.473 βαθμοί!
Επίσης το πλήρωμα του σκάφους «ΒLUE LINE 2»στους τοπικούς αγώνες πλαισίωσαν οι απόφοιτοι της σχόλης Αγωνιστικής Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης του «Αιόλου».


● Να σημειωθεί πως ο κυβερνήτης του «ΒLUE LINE 2» Γιώργος Δρακόπουλος και ο κ. Ανδριανόπουλος και η κα Σιψά προχθές βρίσκονταν στην Αθήνα όπου αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα Match-Race που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος. Το Σάββατο σε 4 ιστιοπλοϊκές μονομαχίες οι Μεσσήνιοι ιστιοπλόοι είχαν ισάριθμες νίκες και διεκδικούσαν την πρώτη θέση στο βάθρο των νικητών.



Οι απονομές στα
σκάφη Ανοιχτής Θαλάσσης
Η εκδήλωση συνέχισε με τις απονομές των τιμητικών πλακετών στα σκάφη Ανοιχτής Θαλάσσης που συμμετείχαν στους αγώνες του ΝΑΣΚ «Αίολος». Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε συγκεκριμένα στο σκάφος «Έλληνας» με κυβερνήτη τον Χάρη Φερλέ, στο σκάφος «Δον Κιχώτης» με κυβερνήτες τους κ. Αντώνη Παναγιωτόπουλο και Στέφανο Αγγελόπουλο, στο σκάφος «Ηλιόχαρη» με κυβερνήτη τον Παναγιώτη Χαρίτο, στο σκάφος «Μακεδών» με κυβερνήτη τον Μιχάλη Χαντέ, στο σκάφος «Elmesky» με κυβερνήτη τον Βαγγέλη Αναγνωσταρά, στο σκάφος «Ιβίσκος» με κυβερνήτη τον Παναγιώτη Αδαμόπουλο, στο σκάφος «Σοφία Κ» με κυβερνήτη τον Αθανάσιο Κωστολιά και στο σκάφος «Κουτρουμάνια» με κυβερνήτη τον Νικόλαο Μαυροειδή.
● Όπως ανάφερε ο κ. Βγεννής τη φετινή χρονιά, προς αναβάθμιση του αγώνα, το έπαθλο του ιστιοπλοϊκού τριήμερου Ανοιχτής Θαλάσσης «Εις Μνήμην Γεωργίου Καρέλια» θα είναι με αμοιβή και ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους διεκδικητές του!


Απονομές πτυχίων
σχόλης Ανοιχτής Θαλάσσης

Η εκδήλωση έκλεισε με την απονομή των πτυχίων στους αποφοίτους της σχόλης Ανοιχτής Θαλάσσης, οι οποίοι είναι: Γεωργακίλας Παναγιώτης, Γεωργακίλα Δήμητρα, Κοντόπουλος Γιάννης, Λιναρδάκης Γιώργος, Λυτρίβη Ευγενία, Παναγόπουλος Γιώργος, Παυλίδης Απόστολος, Widmer Michael, Παπαδάκης Στυλιανός, Κωστόπουλος Διονύσιος, Πίτσικας Κωνσταντίνος, Σιψάς Νικόλαος, Σκαρμούτσος Νικόλαος, Καλαμουδάκου Αντωνία, Κάργα Χριστίνα, Μαστέλου Αλεξάνδρα, Μαστέλου Φωτεινή, Χανδρινού Σταυρούλα, Δηλές Γιάννης, Αλεφαντής Δημήτρης, Ξανθάκη Αθηνά, Καντιλιέρη Χριστίνα, Δαλάρας Κωνσταντίνος, Σουλής Πέτρος, Τσάκωνα Πατρίτσια, Κοτσογλανίδης Βασίλειος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου