Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Αποκλείστηκαν με 3 ήττες οι υδατοσφαιριστές του Ν.Ο.Κ.



ΣΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛ. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ


Δεν κατάφερε να προκριθεί από την προκριματική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων το τμήμα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας, γνωρίζοντας 3 ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις από Ν.Ο. Πατρών, Ν.Ε. Πατρών και Νηρέα Λαμίας.
Τα παιχνίδια διεξήχθησαν στην Πάτρα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και η αποστολή του Ν.Ο.Κ. αποτελούνταν από τους Παναγιώτη Αβραμέα, Κωνσταντίνο Ηλιόπουλο, Θανάση Κοσιφολόγο, Δημήτρη και Παναγιώτη Πλατάρο, Νίκο Νταμάτη, Παναγιώτη Μέγγο, Μιχάλη Θανάση, Σπύρο Γιαννακόπουλο, Παναγιώτη Γιαννούλη, Σταύρο Αγγελέα και Γιώργο Μπεσσή.
Πρώτος σκόρερ του Ν.Ο.Κ. στους αγώνες ήταν ο Παναγιώτης Πλατάρος με 6 τέρματα και ακολούθησαν οι Νίκος Νταμάτης και Παναγιώτης Μέγγος με 3 έκαστος.
Στο πρώτο ματς ο Ν.Ο.Κ βρέθηκε αντιμέτωπος με τον πανίσχυρο Ν.Ο. Πατρών και ηττήθηκε με 19-4, με τον ταλαντούχο φουνταριστό Νίκο Νταμάτη να πετυχαίνει δυο τέρματα και από ένα οι Δημήτρης Πλατάρος και Παναγιώτης Μέγγος.
Στην επόμενη αναμέτρηση ο Ν.Ο.Κ. αντιμετώπισε μια ομάδα στα έτρα του, τον Νηρέα Λαμίας και παρά το γεγονός πως στα δυο πρώτα λεπτά της 4ης περιόδου το σκορ ήταν 7-6, τα πολλά λάθη των νεαρών καλαματιανών υδατοσφαιριστών διαμόρφωσαν το τελικό 12-6.
Από δυο τέρματα σημείωσαν οι Δημήτρης και Παναγιώτης Πλατάρος και ο Παναγιώτης Μέγκος.
Με την πρόκριση να έχει ουσιαστικά κριθεί, ο Ναυτικός Όμιλος αντιμετώπισε την Ν.Ε. Πατρών στο τελευταίο ματς και γνώρισε την ήττα με 13-5, παρά την φιλότιμη προσπάθεια του Παναγιώτη Πλατάρου που πέτυχε 4 τέρματα. Ο Νίκος Νταμάτης σημείωσε το 5ο γκολ της ομάδας. του.
Την πρόκριση για την επόμενη φάση κατέκτησαν οι Ν.Ο. και Ν.Ε. Πατρών, οι οποίες παρουσιάστηκαν πολύ ισχυρές και ουσιαστικά δεν είχαν αντίπαλο.
Την αποστολή στην Πάτρα συνόδευσαν ο προπονητής Μπακολιάς Στάθης και ο έφορος του τμήματος κος. Σκαρπαλέζος Επαμεινώνδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου