Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Διαβάστε σήμερα στη "Φωνή"

17 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ για όπλα και ναρκωτικά στη Μεσσηνία. Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση εξάρθρωσης εγκληματικής ομάδας.
-         16 Έλληνες και 1 Αλβανός στο κόλπο
-         Κατασχέθηκαν όπλα και ναρκωτικά, σήμερα οι επίσημες ανακοινώσεις.


Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη σημερινή «ΦΩΝΗ» στην οποία προβάλλονται και τα θέματα:
·        ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΨΗ το κέντρο της Καλαμάτας. Εγκρίθηκε στην Οικονομική Επιτροπή και αύριο αποφασίζει το Δημοτικό Συμβούλιο για αναπλάσεις προϋπολογισμού 2 περίπου εκατ. ευρώ.
·        ΟΡΟΣΗΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ η εξωστρέφεια του τουριστικού προϊόντος! Παρών και ο περιφερειάρχης Π. Τατούλης στην πίτα της τοπικής Ένωσης Ξενοδόχων.
·        ΣΑΛΠΑΡΙΣΕ ΤΟ AMADA με τη βοήθεια ρυμουλκού από το λιμάνι της Καλαμάτας. Διαβεβαιώσεις Νίκα για έργα αναβάθμιση της λιμενικής ζώνης.
·        ΤΑΞΙΔΙ-ΑΣΤΡΑΠΗ Σαμαρά στο Στρασβούργο, όπου ανακοινώθηκε η Ομάδα Υψηλού Επιπέδου, υπό τον Μόντι για το ζήτημα των ιδίων πόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
·        ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: Μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις στις Τράπεζες για την προστασία της πρώτης κατοικίας.
·        ΣΤΟΝ ΤΣΑΥΤΑΡΗ ΠΗΓΕ ο Πετράκος για τη συνέχιση εργασιών στο Φιλιατρινό Φράγμα.
·        ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ παραμένουν οι αγρότες της Πελοποννήσου.
·        ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.

·        ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου