Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΤΡΗΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΑ «ΣΤΡΑΠΑΤΣΑ» ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ Α΄ Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.

«Είμαστε η πιο άτυχη ομάδα του πρωταθλήματος!»

Ως την πιο άτυχη ομάδα στο πρωτάθλημα της Α΄ Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. χαρακτήρισε την ομάδα του ο κόουτς της Αναγέννησης Παραλίας, Αντώνης Κούτρης. 
Η σειρά των ατυχών αποτελεσμάτων μέχρι στιγμής και ενώ το πρωτάθλημα θέλει μόλις 4 αγωνιστικές για να ρίξει αυλαία, έχουν περιορίσει την Αναγέννηση Παραλίας στην 9η θέση.

Συναισθήματα
και προσδοκίες
Τα συναισθήματα και πόσο μάλλον οι προσδοκίες των ανθρώπων της ομάδας, είναι πικρά, κυρίως λόγω του τρόπου με τον οποίο που η ομάδα του «έφαγα τα …στραπάτσα» στο πρωτάθλημα!
● Πως φτάσαμε έως εδώ και στην 9η θέση;
«Θεωρώ ότι είμαστε η πιο άτυχη ομάδα του πρωταθλήματος! Έχουμε χάσει 6 παιχνίδια στον πόντο και με τους πιο απίστευτους τρόπους!!!
Αυτό κλόνισε την αυτοπεποίθηση της ομάδας και όπως είναι λογικό επηρέασε και το κλίμα!».
Όσο για τις προσδοκίες όλων ήταν σαφώς υψηλότερες. Πριν από την έναρξη της φετινής κούρσας, άπαντες στην ομάδα της Αναγέννησης ήλπιζαν σε μια πορεία πρωταθλητισμού! Όλα όμως φαίνεται πως πήγαν … στραβά, αφού η ομάδα τέσσερις αγωνιστικές πριν το …σφύριγμα της λήξης, παλεύει για την παραμονή της.
Παρόλα αυτά στην ομάδα δεν πτοούνται κι αυτό εκφράζει μιλώντας στη «Φ» ο κόουτς Αντώνης Κούτρης που δεν σταματά να πιστεύει στους παίκτες του και στην επίτευξη του στόχου τους: «Αισθανόμαστε αδικημένοι από την βαθμολογική θέση που βρισκόμαστε, αλλά είμαστε πεπεισμένοι ότι την χρονιά θα την σώσουμε!»

● Απομένουν τρία παιχνίδια για εσάς, καθώς στο φινάλε έχετε ρεπό. Έχετε μπροστά σας Δίωνα, Τρίπολη και Άτλα. Είναι αρκετά τα παιχνίδια και ο χρόνος που απομένει για να πετύχετε την παραμονή;
«Και βέβαια είναι αρκετά παιχνίδια! Έχουμε κερδίσει με μεγάλη διαφορά την Μεγαλόπολη, έχουμε τον Άτλα σε μεταξύ μας παιχνίδι και στον πρώτο γύρο τον είχαμε κερδίσει με 17 πόντους διαφορά!
● Συνεπώς όλα εξαρτώνται από εσάς; Εάν δηλαδή κάνετε το «3 στα 3» η παραμονή είναι στο «τσεπάκι» σας;
«Με "3 στα 3" μένουμε 100%!!!
Θα τα καταφέρουμε, τελικά, πιστεύω, και του χρόνου μετά από αυτήν την χρονιά θα εμφανιστούμε πιο δυνατοί!»

Για νίκη με Δίωνα
Στο διάστημα της διακοπής λόγω του Πάσχα η ομάδα προπονήθηκε κανονικά. Ο Αντώνης Κούτρης θέλησε να κρατήσει τους παίκτες του σε εγρήγορση και πλην του αναμενόμενου τριήμερου, η ομάδα ήταν καθημερινά στο γήπεδο δουλεύοντας πάνω στο επερχόμενο ματς με τον Δίωνα στην Κυπαρισσία.
«Στον Δίωνα θα πάμε «γεμάτοι»! Για δεύτερη φορά φέτος θα είμαστε κομπλέ, γιατί στα υπόλοιπα ματς είχαμε απώλειες!» λέει και τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση ο κ. Κούτρης καθώς θα έχει την ευκαιρία να παρατάξει πλήρη την ομάδα του και καταστρώνει ήδη τα σχέδιά του ανενόχλητος!
Όσο το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής στην Α΄ Μπάσκετ Ανδρών, αυτό έχει ως κάτωθι:
ΣΑΒΒΑΤΟ 26-04-2014
● ΔΣ Κυπαρισσίας, ώρα 15:00: Δίωνας Κυπαρισσίας - ΑΠΣ Αναγέννηση
● Κλειστό «Τέντα», ώρα 18:00: ΑΠΣ Ακάδημος- Σπαρτιατικός ΓΣ
● ΑΚΔ Τρίπολης, ώρα 19:00: ΣΔΥ Τρίπολης - ΣΑΚ Άτλας
● Κλειστό «Τέντα», ώρα 20:00: Παναθηναϊκός Καλ. - ΑΕΜ Ο Πολύβιος
ΚΥΡΙΑΚΗ 27-04-2014
● ΔΓ Σπάρτης, ώρα 16:00: ΑΣ Λακωνικός Κρόνος - ΝΟ Πύλου


Σίσσυ Τριάντου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου