Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Αναβλήθηκε η κλήρωση της Γ’ Εθνικής

Εθνική Άμμου: Νίκη 4-3 επί του Αζερμπαϊτζάν
Αναβλήθηκε η κλήρωση για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής που είχε προγραμματιστεί για τη προσεχή Δευτέρα, που πήρε παράταση κάποιων ημερών μέχρι να ξεκαθαρίσει το τι μέλλει γενέσθαι με την ομάδα του Άρη!


Το Δ.Σ. της ΕΠΟ έλαβε τη συγκεκριμένη απόφαση, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τι ακριβώς συμβαίνει με τον Άρη αναβάλλοντας για τις 5 του μηνός την διαδικασία.
Ειδικότερα, η κλήρωση θα γίνει την επόμενη Παρασκευή (5/9), με την Ελληνική Ομοσπονδία να δίνει έτσι περιθώριο κάποιων ημερών στην ομάδα Θεσσαλονικιών για να λύσουν τις όποιες εκκρεμότητες και να δηλώσουν εφόσον τελικά μπορούν συμμετοχή στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία. 
"Από την ΕΠΟ ανακοινώνεται ότι η κλήρωση του Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής 2014-2015 θα διενεργηθεί την Παρασκευή 5/9/2014 και ώρα 12:00 (αίθουσα ΔΣ/ΕΠΟ). Μετά την ολοκλήρωσή της θα ακολουθήσει η κλήρωση για τους αγώνες της 1ης φάσης του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής."

Επίσης, αναβολή πήρε και ο τελικός καταρτισμός των ομίλων (για τον ίδιο λόγο), κάτι που τελικά θα γίνει την προσεχή Πέμπτη (4/9).
Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή 59 ομάδες + 1, η Δόξα Δράμας και εκκρεμεί η συμμετοχή του Άρη, ο οποίος με τα τωρινά δεδομένα μένει Football League, κάτι που ενδεχομένως να διαφοροποιηθεί ξανά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου