Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΑΜΥΛΗΣ

Στις 23 Αύγουστου το 3ο Τουρνουά 
ποδοσφαίρου «Ηλίας Σπυρέας»



Ένας ακόμη χρόνος πέρασε από τον άδικο χαμό του Ηλία Σπυρέα…
Ο Ηλίας Σπυρέας απεβίωσε πριν από τρία χρόνια, θύμα καρκίνου, αγαπητός και δημοφιλής άνθρωπος με σπουδαίο χαρακτήρα, πατέρας τριών παιδιών και ένας άξιος ποδοσφαιριστής με καριέρα σε ΑΕΚ Αθηνών, Πάμισο Μεσσήνης, Μεσσηνιακό και Μάνη.
Ο Δήμος Δυτικής Μάνης όπως και τα δυο προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος, τιμά τη μνήμη του αδικοχαμένου Ηλία Σπυρέα διοργανώνοντας στη μνήμη του Τουρνουά ποδοσφαίρου «Ηλίας Σπυρέας».
Η διαφορά φέτος είναι πως δεν αφορά σε ομάδες τζούνιορ, αλλά λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος τα ηλικιακά όρια έχουν αυξηθεί.
Οι αγώνες του τουρνουά θα γίνουν το Σάββατο 23 Αυγούστου στις 5 μ.μ. στο γήπεδο της Καρδαμύλης, με τη συμμετοχή τριών φέτος ομάδων. Πρόκειται για την Αθλητική Ένωση Μάνης, τον Αίαντα Καλαμάτας και την Αθλητική Ένωση Αβίας.
Ο οικοδεσπότης Αθλητικός Φορέας του Δήμου Δυτικής Μάνης δια του προέδρου του Γιώργου Τσιμικλή και εκπροσώπων των τοπικών φορέων θα βραβεύσουν όλους τους συμμετέχοντες με αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα.
Να σημειωθεί πως δεν υπάρχει οικονομική επιβάρυνση και η είσοδος θα είναι ελεύθερη σε όλους όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες του τουρνουά.


Αγοράστηκαν 3 στρέμματα
για το γήπεδο Κάμπου
Σε ό,τι αφορά στα έργα υποδομής, το μεγάλο βήμα έγινε με το γήπεδο Κάμπου, για το οποίο αγοράστηκαν τρία στρέμματα με την βοήθεια και του δημάρχου. Έτσι το γήπεδο μεγάλωσε, στην ουσία απέκτησε κανονικές διαστάσεις. Ακολούθως έγινε περίφραξη στην προέκταση, ανακαίνιση αποδυτηρίων, κοστολογείται 180 χιλιάδες ευρώ και έχει δρομολογηθεί η είσοδός του στον κρατικό υπολογισμό.
Ένα σημαντικό έργο που θα αφήσει «κληρονομιά» ο απερχόμενος πρόεδρος του Αθλητικού Φορέα του Δήμου Δυτικής Μάνης Γιώργος Τσιμικλής, του οποίου η θητεία τελειώνει αυτό το Σεπτέμβρη.


Σίσσυ Τριάντου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου