Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΤΟΣ ΟΙ ΣΟΦΙΑ ΚΑΡΑΚΥΚΛΑ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ ΔΕΔΟΥΣΗ!ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΤΟΣ ΟΙ ΣΟΦΙΑ ΚΑΡΑΚΥΚΛΑ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ ΔΕΔΟΥΣΗ!



Ανακοινώνει και Νικολακοπούλου



και Μποτσάκη ο Ακρίτας Καλαμάτας!



Ο μεταγραφικός πυρετός συνεχίζεται με τον Ακρίτα Καλαμάτας μετά τις πέντε μεταγραφές συν μια ανανέωση, να δίνει στο φως της δημοσιότητας το 6ο και 7ο καινούργιο απόκτημά του.
Πρόκειται για τις Δήμητρα Νικολακοπούλου και Ελίνα Μποτσάκη. Με τον Ακρίτα να διανύει μια από τις πιο κινητικές χρονιές της ιστορίας του, μεταγραφικά μιλώντας, γεγονός που φανερώνει τη σοβαρότητα αλλά και τις προθέσεις του συλλόγου εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
● Η διαγώνια και αρχηγός των Πατρινών, Ελίνα Μποτσάκη μετακομίζει στη Μεσσηνία και τον Ακρίτα.
«Η σημαία και ψυχή του Απόλλωνα Πατρών Ελίνα Μποτσάκη αποτελεί πλέον μέλος της ομάδας μας. Καλώς όρισες Ελίνα στον Ακρίτα και πιστεύουμε ότι με την αγωνιστική σου δύναμη και δράση θα βοηθήσεις την ομάδα στο μέγιστο δυνατό στην πορεία της στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας 2014-2015.»
● Με ύψος 1.85 και θέση κεντρικού η Νικολακοπούλου έρχεται να ενισχύσει και να συμπληρώσει το ήδη εντυπωσιακό ρόστερ του Ακρίτα που τη νέα χρονιά αγωνίζεται στην Α2 Εθνική Γυναικών. Η σχετική ανακοίνωση: «Η έμπειρη κεντρικός Δήμητρα Νικολακοπούλου με ύψος 1.85 αποτελεί τη νέα μας μεταγραφή που έρχεται να συμπληρώσει το ρόστερ της ομάδος μας.
Τελευταία ομάδα της Δήμητρας  ήταν ο Απόλλων Πατρών όπου αγωνίστηκε πέρυσι στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας  ενώ παλιότερα υπήρξε παίκτρια του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας και του Ολυμπιακού Πειραιώς.
Η Δήμητρα αποτελεί μια σημαντική προσθήκη για την ομάδα μας  και με το ήθος και την αγωνιστική συνέπεια που τη διακρίνει θα βοηθήσει από την πλευρά της την προσπάθεια μας για μια καλή παρουσία στο πρωτάθλημα 2014-2015.»


Το προπονητικό τιμ,
η ανανέωση και η Καρακύκλα!
Οι παραπάνω εξελίξεις δεν είναι οι μοναδικές που «τρέχουν» για τον Ακρίτα! Χθες το απόγευμα η καλαματιανή ομάδα ανακοίνωσε την επιστροφή της τρομερά ταλαντούχας Ελένης Δεδούση στα «πάτρια» εδάφη, μετά από μια σεζόν όπου αγωνίστηκε στην Α.Ε. Πατρών λόγω φοιτητικών υποχρεώσεων.  

Εκτός αυτού, οι άνθρωποι του Ακρίτα ανακοίνωσαν και την επιστροφή της ταλαντούχας Σοφίας Καρακύκλα, η οποία θα ενισχύσει την καλαματιανή ομάδα μετά από απουσία ενός έτους κατά το οποίο έμεινε μακριά από αγωνιστική δραστηριότητα.
Επίσης, οι αρμοδιότητες του προπονητικού τιμ του Ακρίτα που αποτελείται από τους Δημήτρη Καθάριο, Κώστα Κουτράκη και Μιχάλη Μητρόπουλο μοιράστηκαν ως εξής: Ο Καθάριος θα αναλάβει τις Γυναίκες, με τους Κουτράκη – Μητρόπουλο να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με …επικουρικό χαρακτήρα, ενώ στους άντρες αναλαμβάνουν οι Κουτράκης – Μητρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου