Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ «Φ» ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥ …ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑ!

Κώστας Σαραντόπουλος: Ο πιστός
«στρατιώτης» του Απόλλωνα Καλαμάτας!

ΕΠΙ 4 συναπτά έτη, ο 19χρονος Κώστας Σαραντόπουλος παραμένει πιστός «στρατιώτης» του Απόλλωνα Καλαμάτας, έχοντας απολαύσει πολλές επιτυχίες με την «μελανόλευκη» φανέλα.
Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός ξεκίνησε από τα Πράσινα Πουλιά την σεζόν 2011-2012, βγάζοντας «μάτια» στην Γ΄ τοπική σε ηλικία 15 ετών και αμέσως μετά μεταπήδησε κατευθείαν στον Απόλλωνα Καλαμάτας και την Α΄ τοπική κατηγορία. Από την πρώτη κιόλας σεζόν πήρε μεγάλο χρόνο συμμετοχής με τους «Απολλωνιστές», κάτι το οποίο συνεχίστηκε και τα επόμενα χρόνια (πλην της σεζόν 2012-2013 όπου για διάφορους λόγους δεν μπορούσε να ακολουθήσει την ομάδα σε όλους τους αγώνες).
Σε αυτά τα χρόνια, ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί υπό τις οδηγίες αρκετών προπονητών, έχει αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις του κέντρου και της επίθεσης και είναι  ακόμα εδώ… μέχρι και το τέλος της σεζόν! Όπως ανακοίνωσε και ο ίδιος, θα μπει στην σχολή αστυφυλάκων από του χρόνου, κάτι που σημαίνει πως εκτός απροόπτου θα αποχωρήσει από την ομάδα της «καρδιάς» του.
Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής έκανε δηλώσεις στην «Φ», όπου μίλησε για την φετινή σεζόν του Απόλλωνα, αλλά και τις επιδόσεις του.

● Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας:
«Σίγουρα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας καθώς βρισκόμαστε μέσα στους στόχους μας. Αυτοί είναι να φτάσουμε στον τελικό του Κυπέλλου, στο οποίο βρισκόμαστε πολύ κοντά και γιατί όχι να το κατακτήσουμε! Επίσης, είχαμε στοχεύσει στο να τερματίσουμε στην πεντάδα στο πρωτάθλημα, οπού βρισκόμαστε απ’ την αρχή σχεδόν του πρωταθλήματος»

● Η πρόβλεψη για τον πρωταθλητή Μεσσηνίας:
«Πιστεύω πως φαβορί για να κατακτήσει την πρώτη θέση είναι ο Πάμισος. Έχει μια έδρα όπου δύσκολα μπορεί κάποια ομάδα να πάρει αποτέλεσμα και εκτός από αυτό έχει πολύ καλό ρόστερ, το όποιο δυνάμωσε ακόμα περισσότερο με τις νέες προσθήκες που έκανε.»

● Για την δική του απόδοση μέχρι στιγμής:
«Η αλήθεια είναι πως περιμένω ακόμα περισσότερα απ’ τον εαυτό μου καθώς έχω τη διάθεση να δουλέψω και να βελτιώνομαι μέρα με τη μέρα»

● Για το Κυριακάτικο ματς με τον Ακρίτα Κορώνης:
«Η Κορώνη είναι ένας αντίπαλος που θέλει μεγάλη προσοχή! Τα παίζει όλα για όλα για να καταφέρει να μείνει στην κατηγορία και το γεγονός πως προέρχεται από την πρώτη της νίκη θα της δώσει τεράστια ψυχολογική ώθηση. Πρέπει να προσέξουμε πολύ στο παιχνίδι αυτό»

● Η φετινή, αλλά και μελλοντική ποδοσφαιρική καριέρα του:
«Αυτό που θα ήθελα για φέτος είναι να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ την ομάδα μου ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της. Όσο για τα επόμενα χρόνια πραγματικά δεν ξέρω τι θα κάνω με το ποδόσφαιρο! Τον Οκτώβριο που έρχεται μπαίνω στη σχολή αστυφυλακών…».


Α.Ν.Μ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου