Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Ο Αντώνης Μαυρέας παρόν στον φιλικό αγώνα ΠΑΟΚ - ΕΛΛΑΣ 2004

Τα έσοδα να δοθούν στο 

Παιδοογκολογικό τμήμα του ΑΧΕΠΑ

Ο ΠΑΟΚ δε θα μπορούσε να αρνηθεί το αίτημα του Χρυσοβαλάντη, ο οποίος ζήτησε τη διεξαγωγή ενός φιλικού αγώνα ανάμεσα στην πρώτη ομάδα του Δικέφαλου και την εθνική Ελλάδας που κατέκτησε το Euro 2004, τα έσοδα του οποίου θα δοθούν στο Παιδοογκολογικό τμήμα του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ. Σε συνεργασία με το «Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)» ο Δικέφαλος ανταποκρίθηκε άμεσα και φιλοδοξεί με τη βοήθεια του κόσμου να προσφέρει πολλά χαμόγελα. Ο αγώνας θα διεξαχθεί σήμερα στο γήπεδο της Τούμπας με κεντρικό σύνθημα: "Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο λίγο καλύτερο! "

Το παρόν θα δώσει σήμερα ο προπονητής των Πράσινων Πουλιών Αντώνης Μαυρέας στον φιλικό αγώνα ΠΑΟΚ - ΕΛΛΑΣ 2004 στο γήπεδο της Τούμπας. Ο αγώνας γίνεται για τον μικρό Χρυσοβαλάντη .
Ο 16χρονος Χρυσοβαλάντης έκανε την ευχή του και η οργάνωση Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ την πραγματοποιεί .
«Θα ήθελα το Make-A-Wish να οργανώσει ένα φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ ΠΑΟΚ και Εθνικής EURO 2004 και τα έσοδα να δοθούν στο Παιδοογκολογικό τμήμα του ΑΧΕΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου