Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Η Χριστίνα Εξηνταβελώνη
έκανε την ανατροπή στις γυναίκες!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ Ο 16ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ 

ΜΕΓΑΛΟ το αγωνιστικό ενδιαφέρον στο Εσωτερικό Πρωτάθλημα του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας το οποίο μπαίνει σιγά σιγά στην τελική του ευθεία.
Η Χριστίνα Εξηνταβελώνη έκανε την έκπληξη! Η Εξηνταβελώνη κέρδισε στους προημιτελικούς την κάτοχο του τίτλου Ελένη Παντελίδου  και θα συναντήσει την Σταυρούλα Ανδριανοπούλου!
Στον έτερο ημιτελικό των γυναικών θα βρεθεί επίσης η Αγγελική Κουλουμπού, μέλος της αγωνιστικής ομάδας του Ομίλου, όπου θα αντιμετωπίσει την Ελένη Αγγελοπούλου, πρώην μέλος του ΔΣ, σε μία μάχη γενεών!

Ευχάριστη έκπληξη ο 16χρονοςΑλέξανδρος Διονυσόπουλος

Το κεντρικό ταμπλό στην κατηγορία Ανδρών βρίσκεται σε εξέλιξη. Μεγάλο ενδιαφέρον, όχι άδικα, παρουσίαζε το ντέρμπυ μεταξύ Λαμπρόπουλου και Κωνστάνταρου, το οποίο τελικά έληξε υπέρ του προέδρου του Ο.Α. Καλαμάτας κ. Λαμπρόπουλου, με 6-2 7-5!
Το πρώτο εισιτήριο για τους ημιτελικούς των Ανδρών κέρδισε ο Σταύρος Παπαβασιλείου, ο οποίος εκεί θα συναντήσει τον νικητή της αναμέτρησης των Σωτήρη Οικονόμου - Παναγιώτη Καλογερόπουλου. Στο πάνω ταμπλό, ο Χρήστος Χριστόπουλος ρίχνεται από σήμερα στην μάχη, αντιμετωπίζοντας τον 16χρονο Αλέξανδρο Διονυσόπουλο. Μια ευχάριστη έκπληξη στο τουρνουά που αναδεικνύει όλα του ταλέντα μικρά και μεγάλα!
Σήμερα θα παιχθεί επίσης ο άλλος προημιτελικός των ανδρών, ανάμεσα στους Λαμπρόπουλου και Πανταζόπουλου.
Ταμπλό και πρόγραμμα της σημερινής ημέρας περιλαμβάνουν τις αναμετρήσεις των Κουλουμπού – Αγγελοπούλου και Στραβάκου – Αγραπίδη με ώρα έναρξης τις 7 μ.μ. ενώ ακολουθούν οι αγώνες των Καμαρινόπουλου – Κολυβάρη, Λαμπρόπουλου – Πανταζόπουλου, και ο Ημιτελικός Consolation Γυναικών. Τελευταίος αγώνας της σημερινής ημέρας θα γίνει ανάμεσα στον Χριστόπουλο και τον Διονυσόπουλο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου