Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ «EVER IRON»

2ος ο Παναγιώτης Κουσουλάκος στα +100 κιλά
στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σωματικής Διάπλασης
 5ος ΣΤΗ MEN PHYSIQUE 2 Ο ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΠΥΡΗΣ

ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ διακρίσεις για το γυμναστήριο «Ever Iron» στα πρόσωπα των Παναγιώτη Κουσουλάκου και Σωτήρη Σπύρη. 

Οι δυο αθλητές του Body Building συμμετείχαν στο απαιτητικό και ανταγωνιστικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σωματικής Διάπλασης (Μr και Ms Hellas 2015 της NAC Hellas) που έγινε το περασμένο Σάββατο 16 Μάιου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη και με τις εμφανίσεις τους κατόρθωσαν να διακριθούν.

Ειδικότερα, ο αθλητής και προπονητής του γυμναστηρίου «Ever Iron» Παναγιώτης Κουσουλάκος ο οποίος συμμετείχε στην λεγόμενη βαριά κατηγορία, στα +100 κιλά, και κατέλαβε την 2η θέση.
Ο Παναγιώτης Κουσουλάκος αξίζει να σημειωθεί πως έχει φέρει πολλές διακρίσεις και στο παρελθόν στην πόλη μας τόσο σε πανελλήνιο όσο και σε πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.

5ος ΣΤΗ MEN PHYSIQUE 2 Ο ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΠΥΡΗΣ

Ο μαθητής του, Σωτήρης Σπύρης αν και πρωτοεμφανιζόμενος, έκανε την προσπάθειά του σε μια δύσκολη κατηγορία των Men Physique 2, όπου κατέλαβε την 5η θέση.


Ειδικότερα για τον «πρωτάρη», στο διαγωνιστικό κομμάτι τουλάχιστον Σωτήρη Σπύρη -καθώς ασχολείται 12 χρόνια με τον αθλητισμό και το body building - προπονείται τα τελευταία χρόνια στο γυμναστήριο «Ever Iron» στην Καλαμάτα. Στην «παρθενική» του εμφάνιση βρέθηκε σε μια ανταγωνιστική κατηγορία στην οποία παρόλα αυτά κατόρθωσε χάρη στην καλή προετοιμασία του να αποσπάσει την 5η θέση.


«Θέλω να ευχαριστήσω τον Παναγιώτη Κουσουλάκο για την προετοιμασία μου και το αποτέλεσμα ήταν μια εξαιρετική πρώτη μου εμφάνιση, και την κατάκτηση της πέμπτης θέσης σε μια εξαιρετικά δύσκολη κατηγορία. Να μην ξεχάσω να ευχαριστήσω τους δικούς μου ανθρώπους που με ανέχτηκαν και με βοήθησαν στην διατροφή μου γιατί χωρίς αυτούς …δεν πας πουθενά!»
Να σημειωθεί πως και οι δυο καλαματιανοί αθλητές συνεχίζουν την προσπάθεια τους εν όψει των επόμενων πανελλήνιας εμβέλειας αγωνιστικών τους υποχρεώσεων με τον Κουσουλάκος να προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνει στην Πολωνία στα τέλη του μηνός.



Σ.Τρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου