Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΤΗΝ «ΤΕΝΤΑ»

Ολοκληρώθηκαν τα έργα
ανακατασκευής στο παρκέ

ΥΓΡΟΜΟΝΩΣΗ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ τα έργα ανακατασκευής στο ΚΓ «Τέντας» τα οποία περιέλαβαν παρεμβάσεις στο παρκέ και συγκεκριμένα έγινε εκτεταμένη συντήρηση καθώς και στις θύρες του κλειστού γυμναστηρίου στο Ανατολικό Κέντρο.
Μιλώντας στους δημοσιογράφους χθες ο δήμαρχος Καλαμάτας τόνισε πως «την Τέντα και την ευρύτερη περιοχή θα τις φροντίσουμε πάρα πολύ αυτές τις ημέρες. Τους χώρους υγιεινής τους ανακατασκευάσαμε.
Στον περιβάλλοντα χώρο αυτή τη στιγμή υπάρχει συνεργείο και γίνεται γενικότερος καθαρισμός και ευπρεπισμός.
Εντός των ημερών θα αρχίσουμε και την επισκευή των υπαίθριων γηπέδων στο χώρο, ώστε να υπάρξει μια βελτίωση της όλης κατάστασης εκεί. Και να μην ξεχνάμε ότι στην Τέντα θα έχουμε και την έναρξη της μεγάλης γιορτής της μουσικής», δηλαδή του 1ου Διεθνούς Φεστιβάλ και Διαγωνισμού Χορωδιών Καλαμάτας, στις 14 Οκτωβρίου 2015, που διοργανώνεται από το Δήμο Καλαμάτας και τον πολιτιστικό οργανισμό Interkultur.
Επίσης, ο δήμαρχος προσέθεσε πως, στην «Τέντα» τον προσεχή χειμώνα θα υπάρχει θέρμανση!

Υγρομόνωση στο
Κλειστό Παραλίας

Ολοκληρώθηκε, τέλος, η παρέμβαση για την υγρομόνωση, έργο διόλου εύκολο, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας, στην Παραλία. Αυτό σημαίνει πως οι εισροές νερών από την στέγη που παρατηρήθηκαν το χειμώνα που μας πέρασε τις ημέρες των βροχοπτώσεων θα αποτελέσουν ανάμνηση!

Ευπρεπισμός σε όλο
το Ανατολικό Κέντρο

Στο πλαίσιο παρεμβάσεων συντήρησης και αναβάθμισης, συνεργείο του Δήμου κατασκεύασε διάταξη για την αποτροπή εισόδου οχημάτων στο Ανατολικό Κέντρο, έναντι του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Αρκάδων.
Επίσης, στο σημείο όπου βρισκόταν η πύλη του στρατοπέδου του 9ου Συντάγματος Πεζικού, εκτελέσθηκε αποκατάσταση της πλακόστρωσης με κυβόλιθους, στην οποία περιλαμβάνεται και η κατασκευή υπόβασης. Ακόμη, στο Ανατολικό Κέντρο εκτελούνται εκτεταμένα κλαδέματα κα θα καθαρισθούν οι σχάρες και οι αγωγοί ομβρίων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου