Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ.Ο. "ΑΘΛΟ" ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

3η Λευκή Νύχτα Καλαμάτας με κορυφαίους
αθλητές Τραμπολίνο και εναέριους ακροβάτες!

ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ αθλητές Τραμπολίνο και εναέριους ακροβάτες παρουσίασε ο Γυμναστικός Όμιλος «Άθλος Καλαμάτας» στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της 3ης Λευκής Νύχτας που έγιναν στην πόλη μας στις 29 Αυγούστου.
Στην πραγματικά εντυπωσιακή επίδειξη που παρουσίασε ο Γ.Ο. «Άθλος» στην κεντρική πλατεία, κοντά στο δημαρχείο της πόλης Καλαμάτας συμμετείχαν με μπροστάρη τον δις Πανελλήνιο πρωταθλητή στο Τραμπολίνο Απόστολο Κουταβά και τους πολλά υποσχόμενους αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου Χάρη Κολόζη, Ελεάννα Κουβελιώτη, Δημήτρη Καούρη, Ιωάννα Τσερπέ, Μαριλλένα Μαυρωϊδέα, Παναγιώτη Κρητικάκη, Διονυσία Κατσίποδα, Στέλλα Ζαχαριά, Βασιλήνα Δαβέρου, Σταυριάννα Σταθοπούλου, Ανδρέα Αγγελάκο και Αριάδνη Αγγελάκου.
Ο προπονητής Τραμπολίνο Βασίλης Αγγελάκος και η υπεύθυνη Εναέριων ακροβατικών (Aerial Silks) Ελένη Τριγκιλίδα εκ μέρους του Γ.Ο. «Άθλος» ευχαριστούν «…το δήμο Καλαμάτας, τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Βεργόπουλο και το προσωπικό του δήμου, για την βοήθειά τους σε αυτή μας την προσπάθεια, καθώς επίσης και τους αθλητές μας που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και τους αξίζουν συγχαρητήρια.»
Από κει και πέρα οι εγγραφές στα τμήματα Τραμπολίνο και Γυμναστικής του Γ.Ο. Άθλου Καλαμάτας αρχίζουν από τις 11 Σεπτεμβρίου και θα γίνονται Δευτέρα έως Παρασκευή 6 με 8 μ.μ.
Το τμήμα για μεγάλους (Γυμνασίου – Λυκείου και άνω), λειτουργεί και φέτος κάθε Τρίτη και Πέμπτη 9 με 10 μ.μ. στο ιδιόκτητο προπονητήριο από το 2003, ειδικά σχεδιασμένο από τον Βασίλη Αγγελάκο, βασισμένο σε νόρμες και κανόνες που ορίζονται από τα αθλήματα της Γυμναστικής και του τραμπολίνο. Γεγονός μοναδικό για τα Ελληνικά δεδομένα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου