Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Έφυγε ο Γιώργος Πολυμενέας,
ήρθε ο Λάκης Σπάλας!

ΑΛΛΑΓΗ σκυτάλης στον πάγκο του Ολυμπιακού Καλαμάτας που άμεσα επιδιώκει να αλλάξει το κλίμα και να ξεκινήσει τα θετικά αποτελέσματα στο απαιτητικό και δύσκολο πρωτάθλημα της Α Τοπικής κατηγορίας.
Μετά την νίκη της πρεμιέρας επί των Αρφαρών διαδέχτηκε  μια σειρά από αρνητικά αποτελέσματα, αφού στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια ο Ολυμπιακός έχασε από τους δυο διεκδικητές Πύλο και Πάμισο, ακολούθως από τον Μιλτιάδη και την Κυριακή μας που πέρασε από την Σπερχογεία.
Αυτό φαίνεται πως οδήγησε στην απόφαση να λυθεί η συνεργασία με τον νεαρό τεχνικό Γιώργο Πολυμενέα, ο οποίος και αποχώρησε ώστε να αλλάξει το κλίμα και η ομάδα με ένα νέο πρόσωπο στον πάγκο και συνεπώς διαφορετικό πια τρόπο λειτουργίας, να μπορέσει να ανακάμψει.
Αυτό το δύσκολο έργο έρχεται να φέρει σε πέρας ο Λάκης Σπάλας!
Χθες, η ομάδα έδωσε στη δημοσιότητα το όνομα του νέου προπονητή της ομάδας, με τον γνωστό από την θητεία στους μεσσηνιακούς πάγκους α΄ και β΄ κατηγορίας, όπως πιο πρόσφατα του Παναθηναϊκού Καλαμάτας και παλιότερα των Δωρίου, Μεθώνης, Πανιώνιο, Σπερχογεία, Αρφαρά, Εράνη Φιλιατρών.
Εχθές, ο νέος κόουτς βρέθηκε στο γήπεδο και στην προπόνηση των παικτών με τους οποίους είχε μια πρώτη επαφή και άμεσα πιάνει δουλειά έχοντας μπροστά του ένα εύκολο, στα χαρτιά παιχνίδι, με τον ουραγό της κατηγορίας ΑΟ Διαβολιτσίου. Παιχνίδι από το οποίο η ομάδα επιθυμεί να γυρίσει νέα σελίδα στο πρωτάθλημα.

Σ.Τρ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου