Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΑΟ ΑΚΡΙΤΑΣ

Το δεύτερο «Night Run & Fun»: τρέχουμε στο«Χιλιόμετρο» για το Ειδικό Σχολείο Καλαμάτας!!!

ΤΗΝ εκδήλωση, που συνδυάζει αθλητισμό, ψυχαγωγία και προσφορά, το ''Night Run & Fun», διοργανώνει για δεύτερη φορά φέτος Τμήμα Στίβου του ΑΟΑκρίτας την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα, στην παραλία Καλαμάτας, στο γνωστό «Χιλιόμετρο». Οι ιθύνοντες του Συλλόγου, καλούν όλους μας συμμετέχουμε, να τρέξουμε, να περπατήσουμε και ταυτόχρονα να στηρίξουμε το Ειδικό Σχολείο της πόλης μας!
Το αθλητικό κομμάτι περιλαμβάνει 1.000 μ. για παιδιά και 4.000 μ. για τους μεγάλους ενώ θα υπάρχει και δυναμικό βάδισμα και το ψυχαγωγικό επιδείξεις τραμπολίνο και aerial silks από τον Άθλο Καλαμάτας, χορό από την Αγγελική Αγγελοπούλου και Fitness με Zumba για παιδιά. 


Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Νωρίτερα το πρωί, οι διοργανωτές έδωσαν συνέντευξη Τύπου με αφορμή το 2ο Night Run του Ακρίτα που θα γίνει στο γνωστό «χιλιόμετρο» στις 6 το απόγευμα της Κυριακής και θα είναι μια εκδήλωση με αθλητικό, εκπαιδευτικό αλλά και κοινωνικό κομμάτι μιας και θα είναι αφιερωμένο στο Ειδικό Σχολείο. Η συνέντευξη φιλοξενήθηκε στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά.
● ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (έφορος τμήματος στίβου Ακρίτα): «Είναι μια εκδήλωση αθλητικού και όχι μόνο ενδιαφέροντος. Περιλαμβάνει δρομικό και ψυχαγωγικό κομμάτι, απευθύνεται στην οικογένεια και έχει χαρακτήρα αθλητικό, εκπαιδευτικό και κοινωνικό καθώς μέρος των χρημάτων θα πάνε στο Ειδικό Σχολείο. Στόχος είναι να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος γύρω από το Ειδικό Σχολείο.
Το αθλητικό κομμάτι θα περιλαμβάνει δρόμο 1.000 μ. για παιδιά και 4.000 μ. για τους μεγάλους ενώ θα υπάρχει και δυναμικό βάδισμα. Θα συμμετέχει ο Άθλος Καλαμάτας, η Αγγελική Αγγελοπούλου με κομμάτι χορού καθώς και γυμνάστριες Fitness με Zumba για παιδιά.
Είναι κάτι άκρως πρωτότυπο και εντυπωσιακό και θα γίνει για δεύτερη φορά στην Καλαμάτα, ενώ ήταν ιδέα του Φώτη Μπουγά να αφιερωθεί η εκδήλωση στο Ειδικό Σχολείο. Καλούμε τον κόσμο να συμμετέχει ή ακόμη και να παρακολουθήσει απλά την διοργάνωση…».
● ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΤΣΑ (εκπρόσωπος Λιμενικού Ταμείου): «Χαιρετίζουμε την εκδήλωση που θα γίνει στην παραλία και θα δώσει ζωντάνια εν μέσω φθινοπώρου. Ευχαριστούμε το τελωνείο και το κεντρικό Λιμεναρχείο και ευχόμαστε καλή επιτυχία στην σημαντική αυτή διοργάνωση.
● ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΟΣ (εκπρόσωπους Ειδικού Σχολείου): «Η εκδήλωση έχει αθλητικό χαρακτήρα, στηρίζει οικονομικά το σχολείο αλλά το πιο σημαντικό κομμάτι είναι το κοινωνικό. Πέρα από την ανάγκη για οικονομική στήριξη για την κάλυψη των αναγκών του σχολείου, δίνεται το μήνυμα για κοινωνική ευαισθησία και αλληλεγγύη ενώ είναι σημαντικό ότι θα συμμετέχουν παιδιά. Πρώτος στόχος μας είναι η κοινωνική ένταξη κάτι που ξεκινά από την ενημέρωση του συνόλου, στην οποία συμβάλλει η διοργάνωση».
● ΦΩΤΗΣ ΜΠΟΥΓΑΣ (ιδιοκτήτης Εκπαιδευτηρίων Μπουγά): «Στηρίζουμε τον αγώνα που συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση του κόσμου. Το μήνυμα του σχολείου είναι πως είναι ανοικτό στην κοινωνία. Θα υπάρχουν οικογένειες και παιδιά στην εκδήλωση. Βασικό μέλημα μας είναι η ασφάλεια των παίδων, οπότε μην φοβηθεί κανείς να τρέξει με τα παιδιά του στην προκυμαία. Στηρίζουμε τις διοργανώσεις του Ακρίτα και όλες τις αθλητικές διοργανώσεις στην περιοχή μας».

Συμμετοχές
Αιτήσεις και συμμετοχές γίνονται στο Δημοτικό Στάδιο της Καλαμάτας και στο τμήμα Ακρίτα Στίβος και στο κατάστημα Αθλητικών ειδών «COSMOS» στην κεντρική πλατεία της πόλης καθώς και ανήμερα, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα. Κατά την εγγραφή τους όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν φακό κεφαλής και Bib Number (σ.σ. αριθμό συμμετοχής). Το κόστος συμμετοχής θα είναι 5 ευρώ.
Την εκδήλωση στηρίζουν επίσης το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Δήμου Καλαμάτας, τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά, τα S/M Μουργή, το Fitness Center και το Elite City Resort.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου