Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Νικητές 3πόντων σε Δημοτικό και Γυμνάσιο -Λύκειο οι Παναγιώτης Μύτζηρας και Γιώργος Νικήτας

140 ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΠΑΛΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ 
ΣΤΟ "MILKO ΤΟΥΡΝΟΥΑ 3Χ3" ΤΗΣ ΠΥΛΟΥ

Συνολικά 140 παιδιά  ακολούθησαν το μότο του Milko «PISTEPSETO» και πέρασαν την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου, αγκαλιά με μια μπάλα του μπάσκετ σε ένα MILKO τουρνουά που γίνεται με τη συμπαράσταση της τοπικής αυτοδιοίκησης και τη σημαντική βοήθεια της SPALDING. Ο άστατος καιρός κατάφερε να περιορίσει τη δράση του προγραμματισμένου για την Κυριακή που μας πέρασε, τουρνουά MILKO 3X3 στην Πύλου, κάτι που ωστόσο δεν φάνηκε να ενοχλεί ιδιαίτερα τα 124 αγόρια και τα 16 κορίτσια που έλαβαν μέρος και χάρηκαν το παιχνίδι!

Σημαντική ήταν η βοήθεια στη διεξαγωγή τουρνουά MILKO3X3 του αθλητικού σωματείου Ν.Ο. ΠΥΛΟΥ. Στην εκδήλωση  παραβρέθηκαν και έκαναν απονομές ο δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης, ο πρόεδρος τοπικού Πύλου Ηλίας Γουρνάς, ο πρόεδρος ΝΟ Πύλου Γιώργος Αρβανίτης, ο Γ.Γ. της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Χρήστος Δαμουράς, ο αντιπρόεδρος του Ν.Ο.Π. Φώτης Αλεξόπουλος και τα μέλη του Δ.Σ. του ΝΟ Πύλου Διονύσης Αρβανίτης και Θοδωρής Αλεξόπουλος.

«Η Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στο δήμαρχο Πύλου – Νέστορος κ. Δημήτρη Καφαντάρη και τους συνεργάτες του στο Δημοτικό Συμβούλιο, για τη βοήθεια και συμπαράστασή τους στην Ανάπτυξη και Προβολή της Καλαθοσφαίρισης στη περιοχή μας.»


Νικητές 3πόντων
Μύτζηρας και Νικήτας
Στο διαγωνισμό τριών πόντων τη νίκη πήραν οι Παναγιώτης Μύτζηρας (Δημοτικό) και Γιώργος Νικήτας (Γυμνάσιο-Λύκειο), ενώ στο διαγωνισμό ελεύθερων βολών τη νίκη μοιράστηκαν οι Γιάννης Κούβελας και Κωνσταντίνος Νικολόπουλος για το Δημοτικό, με τον Ίγγλι Τσαούσι να αναδεικνύεται πιο εύστοχος στην κατηγορία Γυμνάσιο-Λύκειο.







Φωτό: www.ekaskenop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου