Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Αγωνιστικό πρόγραμμα και Kids Athletics 
στην πρώτη αγωνιστική ημερίδα Στίβου 
του Μεσσηνιακού Γ.Σ.

ΜΙΑ μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, την πρώτη αγωνιστική ημερίδα της χρονιάς, διοργανώνει το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016το τμήμα Στίβου του Μεσσηνιακού Γυμναστικού Συλλόγου.
Η ημερίδα θα γίνει το Σάββατο (ώρα 15:30), στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας και θα δώσει την ευκαιρία σε μαθητές / αθλητές των τάξεων Νηπιαγωγείων, Δημοτικών και Α’ Γυμνασίου να συμμετέχουν σε συναγωνιστικές δραστηριότητες, σε μια εκπληκτική διοργάνωση που δίνει έμφαση στα οφέλη της άθλησης και στην συμμετοχή.
Τα παιδιά των Νηπιαγωγείων θα λάβουν μέρος στον δρόμο ταχύτητας 30 μέτρων.
Οι μαθητές  της Α’ και Β’ Δημοτικού στον δρόμο 40 μέτρων ή 40 μέτρων με εμπόδια.
Οι μαθητές της Γ’ και Δ΄ Δημοτικού έχουν να επιλέξουν ένα αγώνισμα μεταξύ του δρόμου 50 μέτρων, του άλματος σε μήκος και της ρίψης μπαλάκι.
Οι μεγαλύτεροι αθλητές (Ε’, ΣΤ’ Δημοτικού και Α΄ Γυμνασίου) σε ένα αγώνισμα εκ των άλματος σε μήκος, μπαλάκι, δρόμου 60 μέτρων και δρόμου 600 μέτρων.

KIDS ATHLETICS
Μετά το κυρίως αγωνιστικό πρόγραμμα αθλητές των Δημοτικών θα συμμετέχουν στο εγκεκριμένο από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου πρόγραμμα Kids Athletics. Στο τέλος της εκδήλωσης όλοι οι αθλητές θα λάβουν μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
- ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν την Δήλωση Συμμετοχής (θα την προμηθευτούν και θα την παραδώσουν από/ στους προπονητές τους/καθηγητές Φυσικής Αγωγής του Τμήματος Στίβου του Μεσσηνιακού) μέχρι την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο.
Οι μαθητές που δεν θα έχουν λάβει την δήλωση συμμετοχής μπορούν εναλλακτικά να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στα τηλέφωνα 6947373787  6974709074 ή στο email tonikh8@yahoo.gr, μέχρι την παραπάνω ημερομηνία.
● Όσοι συμμετέχουν στους αγώνες θα πρέπει να έχουν προσκομίσει ιατρική βεβαίωση. Οι αθλητές που δεν ανήκουν στη δύναμη του Μεσσηνιακού, θα πρέπει να προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση στη γραμματεία των αγώνων λίγο πριν από την έναρξη της εκδήλωσης. Οι μαθητές των Δημοτικών σχολείων που έχουν καταθέσει στο σχολείο τους Ιατρική βεβαίωση μπορούν να λάβουν μέρος στους αγώνες με ευθύνη των γονέων τους.
● Η παρουσία όλων των γονέων και των συγγενικών προσώπων των αθλητών κρίνεται σημαντική και αναγκαία. Οι γονείς θα οδηγήσουν τα παιδιά στην κλειστή αίθουσα  κάτω από τη βόρεια κερκίδα απ’ όπου θα οδηγηθούν από τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής στον αγωνιστικό χώρο για να αρχίσουν οι αγώνες. Οι γονείς θα παραμένουν  στη νότια κερκίδα για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση.
● Επίσης, απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο για όλους όσους δεν έχουν ενεργή συμμετοχή ή οργανωτικό ρόλο στην εκδήλωση.

● Στην περίπτωση δε που οι καιρικές συνθήκες δεν επιτρέψουν τη διεξαγωγή των αγώνων, η ημερίδα θα μετατεθεί για την επόμενη ημέρα, Κυριακή 6 Νοεμβρίου και ώρα  10:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου