Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

6 ΕΩΣ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ «BUCA BEACH RESORT» ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

Όλα έτοιμα για το πρώτο διεθνές τουρνουά
τένις με αμαξίδιο «Ancient Messene Open»

28 ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΚΡΟΑΤΙΑ, ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΣΟΥΗΔΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ

ΕΙΧΕ κάθε λόγο να είναι συγκινημένος ο Γιώργος Λαζαρίδης στη συνέντευξη Τύπου για το 1ο Ancient Messene Open που πραγματοποιήθηκε χθες στο «Elite City Resort», με αφορμή την έναρξη του τουρνουά που θα γίνει από 6 έως και 9 Οκτωβρίου στο Buca Beach Resort στην Ανάληψη της Μεσσήνης.

Ένα όνειρο ζωής που ο Γιώργος το πάλευε χρόνια, γίνεται επιτέλους πραγματικότητα. Αναφερόμενος στο Ancient Messene Open, ο Γιώργος Λαζαρίδης είπε πως μετέχουν 28 αθλητές και αθλήτριες (24 άνδρες και 4 γυναίκες) από αρκετές χώρες (Ελλάδα, Βουλγαρία, Τουρκία, Κροατία, Ουκρανία, Σουηδία κ.α.) οι οποίοι θα καταρτιστούν σε ταμπλό για μονά και διπλά, κι ότι ήταν ένας στόχος που προσπαθούσε πολύ καιρό για να τον πετύχει.
Εξέφρασε τις ευχαριστίες του για το Buca Beach Resort, στις εγκαταστάσεις του οποίου θα γίνουν οι αγώνες καθώς και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για την αρωγή της κι ακόμα ευχαρίστησε τους χορηγούς όπως και τα ΜΜΕ για την υποστήριξη στην διοργάνωση του τουρνουά.
Από πλευράς του ο Νίκος Λύτρας (εκπρόσωπος Buca Beach Resort), μιλώντας για το ξενοδοχείο, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την διοργάνωση του τουρνουά στους χώρους του ξενοδοχείου και την υλοποίηση του οράματος του φίλου και εξαιρετικού ανθρώπου, όπως χαρακτήρισε τον Γιώργο Λαζαρίδη.
Ο κ. Λύτρας, αναφέρθηκε ακόμα στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει το Buca Beach Resort να βγει στην αγορά τουρισμού για τα ΑμεΑ, τονίζοντας πως είναι μια από τις σημαντικότερες αγορές της Ευρώπης από την οποία μπορεί να έχει μερίδιο και η Καλαμάτα.
Από πλευράς της Περιφέρειας Πελοποννήσου, που είναι χορηγός και συνδιοργανώτρια, μίλησε η αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου, η οποία δήλωσε την αμέριστη στήριξη της Περιφέρειας στην πρωτοβουλία του Γιώργου, κι ότι θα στηρίξουν και τα υπόλοιπα τουρνουά που θα ακολουθήσουν. Τόνισε ακόμα πως «ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να πάμε ψηλότερα την Μεσσηνία και να φέρουμε περισσότερους ΑμεΑ τουρίστες στην περιοχή μας» κι έκλεισε λέγοντας πως στην νέα δομή της Περιφέρειας θα υπάρχει ρόλος για τον Γιώργο Λαζαρίδη. Οι αγώνες ξεκινούν την Πέμπτη το πρωί και θα συνεχιστούν Παρασκευή και Σάββατο, ενώ ο τελικός θα διεξαχθεί την Κυριακή.
Για το τουρνουά μίλησε και ο Σουηδός παραολυμπιονίκης του Ρίο, Dan Wallin, που ήρθε για πρώτη φορά στην Καλαμάτα (συμμετείχε και στις δράσεις του «Wheelling2help»), χάρη στον φίλο του τον Γιώργο Λαζαρίδη για να λάβει μέρος στους αγώνες και αποκόμισε τις καλύτερες εντυπώσεις από την πόλη και τους ανθρώπους που στηρίζουν τον Γιώργο Λαζαρίδη στην προσπάθεια του. Αυτοί οι άνθρωποι άλλωστε, οι φίλοι του, είναι η κινητήρια δύναμη του Γιώργου και ο ίδιος το αναφέρει σε κάθε ευκαιρία και μπράβο του.

Θ.Π.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ-  ΧΟΡΗΓΟΙ
Το τουρνουά συνδιοργανώνουν, η ΕΦΟΑ, η Διεθνής Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (ITF), η Ελληνική Ομοσπονδία ΑμεΑ, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Σύλλογος Διαφοροζώ και το ξενοδοχείο Buca Beach Resort.
Επίσης μεγάλοι υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι η Hypersports ΕΠΕ και τα καταστήματα «COSMOS» Καλαμάτας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου