Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Στις προεπιλογές της Εθνικής Ανσάμπλ Μυρτώ Αθανασουλάκη και Ζωή Πουλοπούλου!

Η Μυρτώ Αθανασουλάκη

ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

Η Ζωή Πουλοπούλου
ΟΙ ΝΕΑΡΕΣ αθλήτριες του Φιλογυμναστικού Ομίλου Καλαμάτας συνεχίζουν να ξεχωρίζουν και να προοδεύουν στο χώρο της Ρυθμικής Γυμναστικής σε βαθμό που πλέον στα πρόσωπα τους εναπόκεινται οι ελπίδες του Συλλόγου τους για μια νέα εποχή στο άθλημα με ισχυρή τη μεσσηνιακή παρουσία! Γι’ αυτό και αίσθηση δικαίωσης και μεγάλης χαράς αποτελεί για τον ΦΟΚ η κλήση των δυο αθλητριών του από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία στα προπονητικά τεστ αξιολόγησης για την στελέχωση της Εθνικής Ομάδας Γυναικών στην Ρυθμική Γυμναστική!
Η επιλογή των αθλητριών που θα στελεχώσουν την Εθνική ομάδα Ensemble Γυναικών και Νεανίδων θα γίνει μέσω τεστ αξιολόγησης και προπονητικής διαδικασίας, και κριτήριο για την κλήση των συγκεκριμένων αθλητριών αποτέλεσε η κατάταξή τους (Γυναίκες 2000 και πριν / Νεάνιδες -ανά ηλικία 2001-2002-2003) στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα 2016 των αντίστοιχων κατηγοριών, όπου η Μυρτώ Αθανασουλάκη ήταν 3η στο σύνθετο ατομικό (είχε κληθεί και συμμετείχε μάλιστα στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα το περασμένο καλοκαίρι) και η Ζωή Πουλοπούλου 8η.
Στα προπονητικά τεστ που θα γίνουν αύριο στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά θα βρεθούν και οι δύο κορυφαίες αθλήτριες του Φ.Ο.Κ., μαζί με 24 ακόμη επίλεκτα κορίτσια (γεν. 2001) και άλλα 38 στην κατηγορία των Νεανίδων (γεν. 2002-2003), απ’ όλη την Ελλάδα.

Συνεχίζονται προπονήσεις
και εγγραφές στον ΦΟΚ
Εν τω μεταξύ, οι προπονήσεις του Φιλογυμναστικού Ομίλου Καλαμάτας συνεχίζονται στο κλειστό γυμναστήριο στη «Τέντα», ενώ οι εγγραφές πραγματοποιούνται κατά τις καθημερινές 5-7.30 μ.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6972-677627 και την πρόεδρο, Βούλα Κουβάτσου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου