Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Με νέο κόουτς, ουσιαστικές προσθήκες και ευχές για πολλές νίκες και γρήγορη παραμονή!

ΣΤΗΝ «ΤΕΝΤΑ» ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΕΝ ΟΨΕΙ Β΄ ΑΝΔΡΩΝ Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.

ΠΑΝΤΡΕΜΑ έμπειρων και νέων παικτών θα παρουσιάσει φέτος στο παρκέ η ομάδα της Αναγέννησης Παραλίας που συμμετέχει ξανά στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Ανδρών της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.
Στον πάγκο του συλλόγου βρίσκεται φέτος ο πολύπειρος Αντώνης Κούτρης, ενώ σε ρόλο βοηθού κόουτς και παίκτη περνά ο Τίμος Πρίφτης, ο οποίος παράλληλα θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και ως αθλητής.

Στην «Τέντα» η πρώτη
επίσημη της χρονιάς
Η ομάδα ξεκίνησε την προετοιμάσει της το απόγευμα της Δευτέρας στο κλειστό της «Τέντας». Αρχικά το προπονητικό πρόγραμμα της Αναγέννησης που ξεκινά με βελτίωση φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωση, περιλαμβάνει τρεις προπονήσεις (μια στη Τέντα και δυο στο Πολυκλαδικό) ενώ σε 2-3 εβδομάδες ξεκινά το μοντάρισμα δια της γνωστής μεθόδου των φιλικών!
Η φετινή αλλαγή έδρας των προπονήσεων, με την ομάδα να φιλοξενείται στο κλειστό γήπεδο του πρώην Πολυκλαδικού, δεν μοιάζει να προβληματίζει, αντιθέτως άπαντες καλάρισαν την αλλαγή καθώς πρόκειται για ένα ζεστό και αμιγώς μπασκετικό περιβάλλον: «Έδρα μας είναι το Πολυκλαδικό! Πρόκειται για ένα πολύ όμορφο γήπεδο, που έχει φτιάξει πολύ ωραία ο Δήμος Καλαμάτας! Το πρόβλημά μας είναι όμως, ότι η έδρα μας είναι συνέχεια υπό κατάληψη και δεν μπορούμε να κάνουμε προπόνηση!!!» δήλωσε προχθές ο Τίμος Πρίφτης στη «Φ».
Δικαιολογημένοι απόντες ήταν οι Κώστας Παυλόπουλος, Δημήτρης Μανώλης, Δημήτρης Κατσόγιαννης, Γιώργος Μανεσιώτης και Παναγιώτης Κομπότης.

Ουσιαστικές προσθήκες και
«πάντρεμα» νέων –έμπειρων!
Μεταγραφικά η ομάδα δεν προέβη σε πολλές αλλά ουσιαστικές προσθήκες ενισχύοντας με έμπειρο «αίμα» το ρόστερ!
Συγκεκριμένα, στην ομάδα έχουν προστεθεί οι Βασίλης Μυλωνάς, Σπύρος Ψώνης, Κώστας Σιδέρης, Κώστας Παυλόπουλος, Δημήτρης Μανώλης και Παναγιώτης Μανιατάκος.
Ενώ, οι παλιοί στην ομάδα είναι οι Τίμος Πρίφτης, Γρηγόρης Κορκολιάκος, Βασίλης Κανάκης, Γιάννης Πανταζής, Ηλίας Κουτίβας, Μιχάλης Σαραντόπουλος, Δημήτρης Κατσόγιαννης, Γιάννης Αθανασόπουλος, Παναγιώτης Κομπότης και Γιώργος Μανεσιώτης.


Στόχος η γρήγορη παραμονή
Προχθές η ομάδα έκανε την επίσημη «πρώτη» της μετρώντας το χρόνο αντίστροφα για την 26η Νοεμβρίου, οπότε ξεκινά το νέο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας, όπου παίζουν αρκετές ισχυρές ομάδες όσοι θέλουν να είναι ασφαλείς θα πρέπει να «σημαδέψουν» αρκετά ψηλά προκειμένου να αποφύγουν τις περιπέτειες! Στόχος της Αναγέννησης είναι να «κλειδώσει» το γρηγορότερο δυνατόν την παραμονή της συνδυάζοντας το καλό παιχνίδι με την ευχαρίστηση!
Για το πρωτάθλημα μας ο βοηθός κόουτς μας είπε: «Σίγουρα θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα, όλες οι ομάδες έχουν προβεί σε καλές ενισχυτικές κινήσεις, έχουν προσθέσει ποιοτικούς παίκτες, κι αυτό ανεβάζει την ποιότητα του πρωταθλήματος.
Το σύστημα διεξαγωγής, όπου άλλοτε ο πρώτος ανέβαινε απευθείας έχει αλλάξει και οι δυο πρώτοι από κάθε όμιλο παίζουν μεταξύ τους πρωτάθλημα. Αυτό αυξάνει το ενδιαφέρον όπως έγινε και την προηγούμενη χρονιά, που σημαίνει ότι μέχρι την τηλεθέαμα αγωνιστική το ενδιαφέρον θα είναι μεγάλο και όλοι θα έχουν κίνητρο για τη νίκη!
Οι περισσότερες ομάδες είναι ισάξιες μεταξύ τους, είναι τουλάχιστον  3-4 ομάδες που πάνε για την άνοδο και αν δεν κυνηγήσεις το υψηλότερο σκαλί θα βρεθείς σε περιπέτειες. Γι αυτό κι έχουμε ενισχυθεί όσο μπορούσαμε!»
Η Αναγέννηση βρίσκεται στον Α΄ όμιλο του πρωταθλήματος, όπου θα διασταυρώσει τα ξίφη της με τους, επίσης έμπειρους, αντιπάλους Πολύβιο, Γ.Σ. Γαργαλιάνων, Πήγασο, Πάνα Καρδάρα – Κανδήλας, Δίωνα Κυπαρισσίας, Χώρα και Π.Α.Ο.Κ. Καλαμάτας.
Για τους στόχους που έχει θέσει η Αναγέννηση αλλά και το στοιχείο που θα την κάνει να διαφέρει από τους αντιπάλους της, ο κ. Πρίφτης μας είπε: «Στόχος τη νέα χρονιά είναι η παραμονή! Όπως προανέφερα,, θα είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα με πολλές ισάξιες ομάδες. Εάν καταφέρουμε να σωθούμε γρήγορα, τότε θα μπορέσουμε να κοιτάξουμε λίγο παραπάνω…
Έχουμε αρκετά νέα παιδιά σε βασικές θέσεις, αυτό θα δυσκολέψει κάπως το δέσιμο, θα βρούμε όμως τον τρόπο! Πιστεύω πως η εμπειρία των παικτών θα είναι το σημείο που θα μας ξεχωρίζει. Έχουμε αρκετά παιδιά πάνω από 30 ετών και οι εμπειρίες που έχουν από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα που έπαιζαν στο παρελθόν θα κάνουν την διαφορά!
Έχουμε επίσης κάποιους καλούς πιτσιρικάδες που περισσότερο θα τρέξουν για την μπάλα και θα τα συνδυάσουμε όλα!»

Σίσσυ Τριάντου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου