Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

Διπλά φιλικά με ΕΑ Πατρών γιαΜεσσηνιακό και Καλαμάτα'80

ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ» ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ


ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ δοκιμών κι αυτό για τις ομάδες βόλεϊ ανδρών (Μεσσηνιακού Γ.Σ.) και γυναικών (Καλαμάτα ’80) που προετοιμάζονται για τη συμμετοχή τους στα αντίστοιχα πρωταθλήματα βόλεϊ της Α1 Εθνικής κατηγορίας της Ε.Ο.ΠΕ.
Τα παιχνίδια θα γίνουν σήμερα και αύριο στο κλειστό γυμναστήριο της παραλίας, με το εξής πρόγραμμα
Σαββάτο 15 Οκτωβρίου
Ώρα 17.00: Μεσσηνιακός ΓΣ - ΕΑ Πατρών (γυναίκες)
Ώρα 19.30: Καλαμάτα'80 - ΕΑ Πατρών (άνδρες)
Κυριακή 16 Οκτωβρίου
15.00: Μεσσηνιακός ΓΣ - ΕΑ Πατρών (γυναίκες)
17.00: Καλαμάτα'80 - ΕΑ Πατρών (άνδρες)



Ανέτοιμη η Χάσκου,
απούσα η Σαμπάτη
Στις γυναίκες η Γωγώ Σουρή έχει φέτος έναν διαφορετικό πονοκέφαλο, την πληθώρα επιλογών. Το γεμάτο ρόστερ έχει πολλά οφέλη, προκαλεί όμως «πονοκέφαλο» σε κάθε προπονητή που θα πρέπει να στήσει το ιδανικό σχήμα και παράλληλα να κρατήσει την αρμονία και ηρεμία με τις επιλογές του μεταξύ των αθλητριών και αθλητών του!
Η προπονήτρια των γυναικών του Μεσσηνιακού, Γωγώ Σουρή θα έχει τη δυνατότητα και σε αυτά τα διπλά φιλικά να δοκιμάσει όλες τις παίκτριές της πλην της απούσας Σαμπάτη που λόγω των σπουδών της βρίσκεται στην Κρήτη, παραμένει όμως στο δυναμικό της ομάδας αφού τόσο η ομάδα όσο και η ίδια η παίκτρια θέλησε να συνεχίσει τη πολλή καλή συνεργασία των τελευταίων ετών. Έτσι η Ιφιγένεια Σαμπάτη θα συμβάλει το δυνατόν περισσότερο στη διάρκεια της χρονιάς στην προσπάθεια της ομάδας στην Α2 Εθνική.
Έτσι, σήμερα στη θέση του λίμπερο θα δοκιμαστεί τόσο η Άννα Αρτεμίου Άννα που επανήλθε στη δράση όσο και η νεαρή και εξίσου έμπειρη στην Α2 Δήμητρα Παυλέα, η οποία ήρθε φέτος με μεταγραφή, καθώς και η νεοαποκτηθείσα φοιτήτρια Ιουλία Ζερβεδά από την Παναχαϊκή (18 ετών) η οποία επίσης αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.
Στον αντίποδα, η Χάσκου που λίγο πριν την έναρξη της σεζόν έκανε χειρουργείο και δεν είναι ακόμη έτοιμη 100%, είναι πολύ πιθανό στα δυο αυτά φιλικά να δοκιμάσει τις δυνάμεις στην «οπισθοφυλακή»!
Η Ραμούνδου έχει επίσης ξεκινήσει τις προπονήσεις ενάμιση περίπου μήνα μετά τη γέννηση του πρώτου παιδιού της.
Τα παιχνίδια με την ΕΑ Πατρών που θεωρητικά είναι πιο αδύνατη ομάδα με δεδομένο πως η συμμετοχή της στην Α2 κατηγορία έγινε την τελευταία στιγμή (λόγω παραίτησης του Ακρίτα Καλαμάτας) και η προετοιμασία και ενίσχυσή του πιθανόν να μην είναι ανάλογων απαιτήσεων, προσφέρουν μια καλή και δυνατή προπόνηση. Το μεγάλο τεστ όμως για τις παίκτριες του Μεσσηνιακού, το λεγόμενο κρας τεστ, αφού θα παιχθεί υπό συνθήκες πραγματικής «μάχης» θα γίνει με τον Πορφύρα (παίζει στον α΄ όμιλο και στοχεύει σε πρωτιά) και θα αποτελέσει το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας των «πρασίνων».

Διπλά φιλικά και αποκαλυπτήρια
με ΕΑΠ για τους άνδρες
Διπλά φιλικά με ΕΑ Πατρών θα δώσουν αυτό το Σαββατοκύριακο και οι άνδρες του Δημήτρη Ζαχαρόπουλου, της Καλαμάτα'80, των οποίων είναι η σειρά για …αποκαλυπτήρια!
Σήμερα το απόγευμα, η ομάδα των ανδρών θα παρουσιαστεί και επίσημα μπροστά στο κοινό της πόλης μας, στα πρώτα φιλικά παιχνίδια -με την ΕΑΠ - στην έδρα τους!
Ο Δημήτρης Ζαχαρόπουλος θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για τα δυο αυτά φιλικά και θα τεστάρει πρόσωπα και τακτικές με στόχο να μοντάρει το δυνατόν καλύτερα την ομάδα, στοχεύοντας στην ανάδειξη μέσα από αυτή την προπονητική διαδικασίας, μιας ανταγωνιστικής και δυναμικής ομάδας, που στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας θα αποτελούν σκληροτράχηλο αντίπαλο και υπολογίσιμη δύναμη!

Σ.Τριάντου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου