Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

ΣΕ ΦΑΣΗ ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΟΣ Η ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ…

Συνεχίζονται έγγραφες και προπονήσεις
της ακαδημίας μπάσκετ του «Ευκλή» Καλαμάτας

ΣΕ ΦΑΣΗ μονταρίσματος η ανδρική ομάδα υπό το βλέμμα του προπονητή Ηλία Στακιά ο Ευκλής Καλαμάτας που σήμερα θα μάθει τους αντιπάλους του στο νέο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας μπάσκετ Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. Πρωτάθλημα στο οποίο την περσινή σεζόν ο Ευκλής αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Α’ Κατηγορία και τερμάτισε στην 7η θέση. Φέτος το κλίμα είναι αισιόδοξο και οι στόχοι είναι ξανά ρεαλιστικοί με επίκεντρο την εύκολη παραμονή του «Ευκλή».
Έχοντας μπει για τα καλά στη φάση του μονταρίσματος, χθες ο Ηλιάς Στακιάς δοκίμασε όσους τους παίκτες είχε στη διάθεσή του σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που έγινε το απόγευμα στην «Τέντα» με αντίπαλο τον Ακάδημο. Αυτό ήταν το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας, καθώς την περασμένη εβδομάδα ο «Ευκλής» αντιμετώπισε την «Καλαμάτα 80» και τα συμπεράσματα μέχρι στιγμής δείχνουν πως η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο. Χρειάζεται ωστόσο ακόμη αρκετή δουλειά δεδομένου πως το μοντάρισμα ξεκίνησε τώρα και η ομάδα θα πρέπει να «παντρέψει» το παλιό με το καινούριο καθώς φέτος έχει ενισχυθεί με αρκετά νέα πρόσωπα.
Ιδιαίτερα ευχάριστο για τον νεαρό κόουτς της ομάδας, είναι πως η προσέλευση στις προπονήσεις των παικτών είναι αρκετά ικανοποιητική, καθώς έχει μπορεί να δουλέψει ελεύθερα  και να «σμιλέψει» σχήμα και στρατηγική ενώ εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός πως δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών.

 Συνεχίζονται οι εγγραφές– προπονήσεις
της Ακαδημίας Μπάσκετ του «Ευκλή»

Παράλληλα με την ανδρική, συνεχίζονται και οι δράσεις των παιδικών και εφηβικών τμημάτων του Συλλόγου όπως επίσης οι εγγραφές και οι προπονήσεις της ακαδημίας με κεντρική φιλοσοφία το σύνθημα «παίζω-διασκεδάζω-μαθαίνω».
Οι εγγραφές και οι προπονήσεις των τμημάτων υποδομής καλαθοσφαίρισης του «Ευκλή» συνεχίζονται κανονικά για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 και στόχος της ακαδημίας είναι πρωτίστως να φέρει τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό και εκτός από το να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος αλλά και να παίξουν και να διασκεδάσουν, να κοινωνικοποιηθούν και να κάνουν νέες φιλίες, να ευαισθητοποιηθούν σε αξίες όπως είναι η ομαδικότητα, η ευγενής άμιλλα, η ανεκτικότητα και η αλληλεγγύη,  να δημιουργήσουμε σωστούς αθλητές δια βίου άσκησης, αλλά και (σε συνεργασία με τους γονείς) σωστούς ανθρώπους.
Επιπλέον, ο μακροπρόθεσμος στόχος του συλλόγου είναι οι αθλητές των τμημάτων υποδομής να στελεχώσουν αργότερα την ανδρική ομάδα που αγωνίζεται στην Α Κατηγορία της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. Οι προπονήσεις γίνονται στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο «Τέντα» Καλαμάτας και στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στο Ποτάμι.
Διδάσκει ο προπονητής μπάσκετ και καθηγητής φυσικής αγωγής Ηλίας Στακιάς. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6947006353 (Ηλίας Στακιάς) και 6936780144 (Έφορος τμήματος Μπάσκετ: Χρήστος Λυμπερόπουλος) και στο κλειστό Γυμναστήριο «ΤΕΝΤΑ» Καλαμάτας κάθε Σαββατοκύριακο 8.30-9.30 το πρωί.


Σ.Τρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου