Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΑΟ ΑΚΡΙΤΑΣ

«Night Run & Fun Καλαμάτα 2016» στο «Χιλιόμετρο» για το Ειδικό Σχολείο Καλαμάτας!

ΠΑΡΤΕ φακούς κεφαλής και ελάτε να φωτίσουμε το «Χιλιόμετρο» τρέχοντας και στηρίζοντας το Ειδικό Σχολείο Καλαμάτας!
Την εντυπωσιακή αυτή εκδήλωση, που συνδυάζει αθλητισμό, ψυχαγωγία και προσφορά διοργανώνει για δεύτερη φορά φέτος (η πρώτη έγινε τον περασμένο Μάιο στο "Elite City Resort"), το γνωστό, πια, ''Night Run & Fun», ο Αθλητικός Όμιλος Ακρίτας και συγκεκριμένα το Τμήμα Στίβου.
Το «'Night Run & Fun Καλαμάτα 2016» θα γίνει την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα, στην παραλία Καλαμάτας, στο γνωστό «Χιλιόμετρο» και οι ιθύνοντες του Συλλόγου, καλούν όλους μας συμμετέχουμε, να τρέξουμε, να περπατήσουμε και ταυτόχρονα να στηρίξουμε το Ειδικό Σχολείο της πόλης μας!
Αιτήσεις και συμμετοχές γίνονται στο Δημοτικό Στάδιο της Καλαμάτας και στο τμήμα Ακρίτα Στίβος και στο κατάστημα Αθλητικών ειδών «COSMOS» που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της πόλης (σιντριβάνι, πρώην ‘ψαράκια’). Κατά την εγγραφή τους όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν φακό κεφαλής και Bib Number (σ.σ. αριθμό συμμετοχής).
Την εκδήλωση στηρίζουν επίσης το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Δήμου Καλαμάτας, τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά, τα S/M Μουργή, το Fitness Center και το Elite City Resort.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου