Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Εκτός αποστολής ο Γιάννης Τσόπελας με ΑΕ Καραϊσκάκης!



ΥΠΕΠΕΣΕ ΣΕ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΓΚΟΦΑΣ: «ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ»

Την αποστολή η οποία θα ταξιδέψει στην Άρτα ανακοίνωσε χθες ο Μίλτος Γκόφας, λίγο μετά το τέλος της προπόνησης που διεξήχθη στο Δημ. Στάδιο Καλαμάτας.
Συγκεκριμένα, η 20 μελής αποστολή κατά αλφαβητική σειρά έχει ως εξής: Βασίλης Αθανασόπουλος Νίκος Βασιλόπουλος, Ανδρέας Γεωργακόπουλος, Μιχάλης Ζαχαρόπουλος, Κώστας Ηλιόπουλος, Χρήστος Καλαντζής, Τάσος Καντούτσης, Αλέξανδρος Καραχάλιος, Ανδρέας Κολοβούρης, Ηλίας Κουντάνης, Αντώνης Κωνσταντόπουλος, Νίκος Λιόλιος, Δημήτρης Μαρτίνος, Βαγγέλης Μπελεβέτης, Μπόρις Οντβόνγκ, Θεόδωρος Πούτσι, Γιάννης Ριγανάς, Βασίλης Σκαρλάτος, Νίκος Σκόνδρας και Παναγιώτης Σοφός.
Πέρα από τον τιμωρημένο Παναγιώτη Τσιμικλή και τον τραυματία Νίκο Τριανταφυλλάκη, αίσθηση κάνει η απουσία του Γιάννη Τσόπελα, ο οποίος δεν θα ακολουθήσει την ομάδα λόγω πειθαρχικού παραπτώματος!
Όπως ενημέρωσε το επίσημο site της «Μαύρης Θύελλας», ο 22χρονος αμυντικός υπέπεσε σε παράπτωμα μετά την λήξη της αναμέτρησης με την Ερμιονίδα. Ο Τσόπελας μίλησε με τον Μίλτο Γκόφα στην χθεσινή προπόνηση και έδωσε εξηγήσεις για την συμπεριφορά του για ένα θέμα το οποίο θεωρείται πλέον λήξαν. Κάτι που σημαίνει πως ο Τσόπελας θα υπολογίζεται κανονικά την επόμενη Κυριακή.
Από κει και πέρα, τόσο η προπόνηση της Τετάρτης, όσο και η χθεσινή διεξήχθησαν στο Δημ. Στάδιο με τον Μίλτο Γκόφα να βλέπει όλους τους ποδοσφαιριστές του να είναι στην διάθεση του, πλην του Τριανταφυλλάκη ο οποίος θα ξεκινήσει προπονήσεις την επόμενη εβδομάδα. Στις δυο προπονήσεις ο κόουτς των «μελανόλευκων» έριξε μεγάλο βάρος στα τελειώματα των φάσεων, δείγμα της ανάγκης που υπάρχει για γκολ σε μια τόσο δύσκολη έδρα όπως του Καραϊσκάκη.

«Ξεπεράσαμε
την Ερμιονίδα»
«Έχουμε ξεπεράσει τον αγώνα με την Ερμιονίδα» ήταν η κυρίαρχη δήλωση του Μίλτου Γκόφα στο επίσημο site της «Καλαμάτας» και δείχνει την ψυχολογική αποκατάσταση που επιτεύχθηκε μέσα από την διακοπή του πρωταθλήματος. Ακολούθως, ο πολύπειρος κόουτς συμπλήρωσε: «Δουλέψαμε καλή όλη την εβδομάδα για το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας με τον Καραϊσκάκη. Είμαστε αποφασισμένοι να πάρουμε αυτό που έπρεπε και το χάσαμε την προηγούμενη εβδομάδα. Πρέπει να πάμε να καλύψουμε την ήττα από την Ερμιονίδα».
Από την πλευρά του ο αποκτηθείς την περίοδο του Ιανουαρίου Νίκος Σκόνδρας τόνισε: «Μεσολάβησαν δύο εβδομάδες από το παιχνίδι με την Ερμιονίδα. Αφήνουμε πίσω την ήττα και πάμε στο Καραϊσκάκη να αγωνιστούμε για τη νίκη. Πιστεύω ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο κ. Γκόφας μας έχει μιλήσει γι' αυτό το ματς και θεωρώ ότι μπορούμε να κερδίσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου