Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Α.Ο. ΜΕΘΩΝΗΣ – Α.Ο. ΦΑΡΑΙ 3-1

Όλα τα γκολ στο πρώτο 25λεπτο!


Ξεκόλλησε από τον «πάτο» της βαθμολογίας η Μεθώνη, η οποία πέτυχε την 3η συνεχόμενη εντός έδρας νίκη της και έφτασε στο -4 από την ζώνη του υποβιβασμού.
Η ομάδα του Θανάση Λακριντή επικράτησε με 3-1 του Φαραί, το οποίο μπαίνει και επίσημα σε περιπέτειες καθώς έμεινε δυο βαθμούς μακριά από την ασφαλή 12η θέση.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 10΄ με τον Καραγλάνη, όμως στο 20΄ ο Αριστομενόπουλος ισοφάρισε για το Φαραί. Μόλις 3 λεπτά αργότερα ο Τσινακίδης έβαλε μπροστά την Μεθώνη και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Κεράνης πέτυχε το 3-1! Με 4 γκολ να σημειώνονται στο πρώτο 25λεπτο η έκβαση του αγώνα δύσκολα θα άλλαζε, με την Μεθώνη να φτάνει τελικά στο θετικό αποτέλεσμα.
● Διαιτησία: Η. Αλεξέας, Ν. Τσίρμπας, Δ. Καραπιπέρης
ΜΕΘΩΝΗ: Σανταμούρης, Παρασκευόπουλος, Λύσσαρης, Μπάλλας, Μουράτης, Μπούρδος, Καραγλάνης, Κεράνης, Πατούχος (84΄ Τρυφωνόπουλος), Παυλόγιαννης (87΄ Κούφης), Τσινακίδης (90΄ Τσατάς)


ΦΑΡΑΙ: Βόλος, Σταματελόπουλος, Σ. Αρβανίτης, Κωστέας, Λιανός, Ζωγόπουλος, Αριστομενόπουλος, Φλέσσας (60΄ Δουρούμης), Ξεροβάσιλας (69΄ Χριστόπουλος), Πανταζής, Μιντίλι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου