Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Προσωπικό στοίχημα… η νίκη με τα Ιωάννινα για την «Καλαμάτα 80»

ΝΤΑΚΟΥΡΗΣ: «ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΗΤΑΝ ΚΑΚΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ!»



Μετρώντας το χρόνο αντίστροφα για την ολοκλήρωση μιας επιτυχημένης χρονιάς, δεδομένου πως απομένουν τρεις μόλις αγωνιστικές για να κοπεί το νήμα του τερματισμού στην Α2 Εθνική Ανδρών!
Τέταρτος αντίπαλος πριν το τέλος για τους «Λύκους» είναι ο νεανικός ΑΓΣ Ιωαννίνων. Το ματς θα γίνει στην έδρα του και οι παίκτες του Παναγιώτη Ντάκουρη και του Αντώνη Κάτσου επιθυμούν να αποδείξουν σε όλους και πρώτα απ’ όλα στους εαυτούς τους πως το παιχνίδι του πρώτου γύρου και η ήττα με 3-1 σετ δεν τίποτε άλλο από μια κακή μέρα κερδίζοντας έτσι ένα … προσωπικό στοίχημα!
«Πρέπει να αποδείξουμε ότι το πρώτο παιχνίδι ήταν κακή παρένθεση» λέει χαρακτηριστικά στη «Φ» ο νεαρός προπονητής των «Λύκων» επισημαίνοντας παράλληλα πως η ομάδα του ρέφαρε την ήττα από την Παλλήνη με τη νίκη (εντός) επί του Μίλωνα και πάει -κάπως όχι εντελώς αφού το πρωτάθλημα έχει ακόμη πορεία - απελευθερωμένη από το άγχος!
«Ρεφάραμε από την Παλλήνη, αλλά το ζήτημα είναι πως στα Γιάννενα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι!
Προσωπικό μας στοίχημα είναι να αποδείξουμε πως από μια πάρα πολύ κακή εμφάνιση δική μας - κατά βάση – κι αυτό δεν σημαίνει πως υποτιμούμε τα Γιάννενα, ίσα ίσα είναι μια νεανική και μαχητική ομάδα, απλά πιστεύω πως το πρώτο ματς ήταν άτυχο για εμάς!» λέει ο Παναγιώτης Ντάκουρης και ακολούθως εξηγεί: «Ενός άτυχου αγώνα μετά τον οποίο ακλούθησαν πολλαπλές ατυχίες! Δεν περιμένουμε αυτά τα παιχνίδια φέτος…».
Τόπος στα νιάτα το σύνθημα φέτος, κι αυτό έχει φανεί και μέσα από τις συμμετοχές του νεαρού Φρίξου Κωτσάκη στο βασικό σχήμα σε αρκετά παιχνίδια του πρωταθλήματος.
Όσο για τους παίκτες της ομάδας, ερασιτέχνες όλοι τους και όταν μιλάμε για ανταμοιβή τι καλύτερο από τη συμμετοχή τους στο Εθνικό πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας, όπου συναντούν παίκτες με παραστάσεις και εμπειρία ακόμη και από Α1, αλλά και μια θέση μεταξύ των φαβορί με ισχυρότερο –φαινομενικά πολλές φορές –ρόστερ και μπάτζετ …sky high, που σημαίνει στα ύψη εν συγκρίσει με την τοπική μας ομάδα! 
«Το θετικό είναι πως έχει δοθεί πάρα πολύς χρόνος σε όλα τα παιδιά. Άλλωστε η μόνη τους ανταμοιβή ήταν το να παίξουν!» εξηγεί ο κ. Ντάκουρης: «Εξάλλου, η αναζήτηση της ιδανικής συνταγής για μια θετική παρουσία στο πρωτάθλημα δεν ήταν μοναδικός στόχος μας, αλλά και να δώσουμε την ευκαιρία στους παίκτες μας, που είναι ερασιτέχνες και έχουν κάνει μια πάρα πολύ σοβαρή προσπάθεια, και άπαντες παρατούν οικογένειες και άλλες υποχρεώσεις για να βρίσκονται καθημερινά στις προπονήσεις. Θεωρώ δε πως αυτός που τους δικαιώνει είναι η θέση μας στην βαθμολογία.»
Αξιέπαινη πραγματικά η φετινή προσπάθεια,  τόσο από τους αθλητές όσο και από τη διοίκηση, που κι αυτή δηλώνει «πρωτάρα»! Παρόλα αυτά όλοι με το δικό τους μετερίζι προσπαθούν για το καλύτερο όχι της ομάδας τους μοναχά, αλλά το κυριότερο των νέων `  Α;<παιδιών της περιοχής μας.

Με τρεις απόντες
στα Γιάννενα
Στα αγωνιστικά, η ομάδα αναχώρησε χθες και διανυκτέρευε στα Ιωάννινα όπου σήμερα θα βρεθεί αντιμέτωποι με τον ΑΓΣΙ.
Στα Γιάννενα η αποστολή πάει κουτσουρεμένη, αφού τρεις είναι οι απόντες. Για διαφόρους λόγους συγκεκριμένα, απουσιάζουν οι Διαμαντής Εξαρχέας, Σπύρος Αποστολόπουλος και ο μικρός Φρίξος Κωτσάκης.
Τον σημερινό αγώνα στο ΕΑΝΚ Ιωαννίνων (ώρα 4 μ.μ.)θα διαιτητεύσουν οι κ. Γκόλφης και Σπυρόπουλος.


Σ.Τρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου