Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΕΠΣΜ

Η διοίκηση του Θησέα βραβεύει τους Προπαίδες της!



Γιορτή με αφορμή την πρωτιά του Προπαιδικού της τμήματος στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μεσσηνίας, διοργανώνει η διοίκηση του Θησέα Καλαμάτας.
Αν και με ισοβαθμία στους 23 βαθμούς με τα Πράσινα Πουλιά που σήκωσαν την κούπα υπερτερώντας στη μεταξύ τους διαφορά, οι Προπαίδες του Θησέα ανεδείχθησαν κι αυτοί πρώτοι και η διοίκηση αναγνωρίζει και γιορτάζει μαζί τους αυτή την Κυριακή μια ακόμη επιτυχημένη χρονιά. Για την ιστορία οι αναμετρήσεις ανάμεσα στα Πράσινα πουλιά και τον Θησέα ανάδειξαν στον πρώτο γύρο νικήτρια την ομάδα των τελευταίων με 2-1 και στον γ΄ γύρο οι δυο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας με 1-1.

Η γιορτή θα γίνει στις 10 το πρωί της Κυριακής στο Αθλητικό Κέντρο Olympico, όπου η διοίκηση του Θησέα καλεί όλους τους γονείς και συγγενείς των παικτών της ομάδας να παρευρεθούν και να χειροκροτήσουν τη σπουδαία τους προσπάθεια. Ευχαριστεί παράλληλα την Υαλοτεχνική Βασιλόπουλος για την χρόνια στήριξή της στον σύλλογο, καθώς επίσης συγχαίρει και το τμήμα Τζούνιορ, που έφερε θετικά αποτελέσματα στο αντίστοιχο τουρνουά της ΕΠΣΜ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου