Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

ΑΟ ΜΕΘΩΝΗΣ:ΣΥΖΗΤΑ ΜΕ ΠΟΡΤΙΕΡΟ, ΣΤΟΠΕΡ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ

«Οκ» με Δημήτρη Σώκαλη


 Αργά το βράδυ της Κυριακής οριστικοποιήθηκε η μεταγραφή του Δημήτρη Σώκαλη στον ΑΟ Μεθώνης και έτσι ξεκινά ένας νέος κύκλος συνεργασίας του έμπειρου ποδοσφαιριστή με τον ικανό κόουτς της Μεθώνης, Θανάση Λακριντή. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί πιο πρόσφατα στον Τέλο Άγρα Γαργαλιάνων.

Ο Δημήτρης Σώκαλης έχει αγωνιστεί σε Ομόνοια, Γαργαλιάνους, Πάμισο, Εράνη, Βλαχιώτη, Χαϊδάρι, Ελευσίνα, «Καλαμάτα», Πανθρακικό, Πεταλίδι, Μιλτιάδη, Μεσσηνιακό και Παναθηναϊκό.
Τα τελευταία 4 χρόνια αγωνιζόταν σε ομάδες τοπικού, μετρώντας 106 παιχνίδια και 47 γκολ! Δηλαδή 1 γκολ ανά 2 και κάτι παιχνίδια! Ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στα 30 τουλάχιστον παιχνίδι από τα 160 έχει αγωνιστεί ως στόπερ.
Πλέον, η ομάδα συζητά με έναν πορτιέρο, ένα στόπερ και έναν επιθετικό. Μάλιστα οι άνθρωποι της ομάδας εκφράζουν την αισιοδοξία τους πως περί τα μέσα της εβδομάδας είναι πολύ πιθανό οι συμφωνίες να έχουν ολοκληρωθεί. Πρόκειται για τρεις παίκτες με εμπειρία τόσο στην Α΄ όσο και σε άλλες κατηγορίες της Μεσσηνίας.
Όσο για την προετοιμασία της ομάδας, ο Θανάσης Λακριντής έχοντας στα χέρια του τη προκήρυξη του πρωταθλήματος της νεοσύστατης Α1 κατηγορίας, προσανατολίζεται για τις αρχές Αυγούστου με πιο πιθανή για την τέταρτη ημέρα του μήνα, δεδομένου πως το Κύπελλο είναι υποχρεωτικό.

Λακριντής: "Γνωρίζουμε τις ομάδες, αλλά θα είναι ένα νέο πρωτάθλημα"

Όσο για το νέο πρωτάθλημα στο οποίο μετέχουν 14 ομάδες, η πρεμιέρα θα γίνει στις 27-28 Σεπτεμβρίου και απ’ αυτήν ανεβαίνουν τρεις και υποβιβάζονται άλλες τόσες!
Για το θέμα της Α1 ο έμπειρος κόουτς της Μεθώνης ξεκαθάρισε με δηλώσεις του στη «Φ» πως μπορεί να βρει αντιμέτωπες γνωστές ομάδας, το πρωτάθλημα αυτό όμως είναι εντελώς καινούργιο!
«Ναι μεν γνωρίζουμε τις ομάδες, αλλά θα είναι ένα νέο πρωτάθλημα. Πιστεύω πως θα έχει καλό και ανταγωνιστικό επίπεδο. Όμως η δουλειά που κάνουμε με το συνεργάτη μου, θα είναι ίδια, δεν αλλάζει τίποτε… Θα θέλει κι αυτή η κατηγορία προσοχή, σοβαρότητα και δουλειά» μάλιστα μας ενημέρωσε πως με την ολοκλήρωση των μεταγραφικών κινήσεων και πριν από την έναρξη προετοιμασίας και αγωνιστικών υποχρεώσεων θα υπάρξει συνάντηση με τους παίκτες ώστε να συζητήσουν με τρόπο τέτοιο ώστε όλοι να μπουν από νωρίς στο πνεύμα της κατηγορίας και των στόχων που έχει φέτος η ομάδα της Μεθώνης.


Σ.Τρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου