Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

15 ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ «ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ» ΣΤΟΝ 3ο ΟΜΙΛΟ

Ο «ρυθμιστής» Άρης διαμόρφωσε
την εικόνα της Γ΄ Εθνικής!

ΑΥΡΙΟ Η ΠΟΛΥΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
ΑΓΝΩΣΤΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ…


Διαμορφώθηκε μετά από αρκετό καιρό και έπειτα από πολλές και αγωνιώδεις διαδικασίες ο χάρτης της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.
Μετά και την απόφαση του Πρωτοδικείου να κάνει δεκτή την αίτηση ανάκλησης της απόφασης διορισμού διοίκησης Σκόρδα στην ΠΑΕ Άρης, η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα αγωνίζεται φέτος στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.
Η εξέλιξη αυτή, μαζί και με την αποχώρηση της Δόξας Δράμας από τον Βόρειο όμιλο της Football League, έφερε μπόλικες αλλαγές τόσο στην Football League, όσο και στην  Γ΄ Εθνική όπου συμμετέχει η «Μαύρη Θύελλα» καθώς οι τέσσερις όμιλοι της κατηγορίας πήραν την οριστική τους μορφή με αρκετές ανακατατάξεις.
Ο συνολικός αριθμών των ομάδων που θα συμμετάσχουν στην Γ΄ Εθνική ανέρχονται στις 61, κάτι που σημαίνει πως ο 1ος όμιλος θα έχει 16 ομάδες, όπως και ο 2ος όμιλος ο οποίος θα απορροφήσει τις ομάδες από την Ημαθία (Λευκάδια, Μακροχώρι).
Ο 3ος όμιλος, όπου συμμετέχει η «Μαύρη Θύελλα» θα έχει 15 ομάδες και τέλος ο 4ος όμιλος θα έχει 14 ομάδες.
Αναλυτικά ο χάρτης της Γ’ Εθνικής 2014-15:
1ος ΟΜΙΛΟΣ: Άρης, Ηρακλής Αμπελοκήπων, Καμπανιακός, Δόξα Δράμας, Πανσερραϊκός, Καβάλα, Άρης Ακροπόταμου, Ορφέας Ελευθερούπολης, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Εθνικός Νέου Αγιονερίου, Έβρος Σουφλίου, Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Απόλλων Αρναίας, Θύελλα Φιλώτα, Καστοριά
2ος ΟΜΙΛΟΣ: Κοζάνη, Λευκαδία, Μακροχώρι, Εθνικός Φιλιππιάδας, Θεσπρωτός, Αναγέννηση Άρτας, ΑΕ Καραϊσκάκης, Πυρσός Γρεβενών, Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, Βατανιακός, Οικονόμος Τσαριτσάνης, Οπούντιος Μαρτίνου, Δωτιέας Αγιάς, Ρήγας Φεραίος, Τρίκαλα, Πύρασος
3ος ΟΜΙΛΟΣ: «Καλαμάτα», Ζακυνθιακός, Παναργειακός, ΠΑΟ Βάρδας, Δόξα Μανωλάδας, Παναρκαδικός, Αχαϊκή, Πανελευσινιακός, Βύζας Μεγάρων, Μανδραϊκός, Κύμη, Αστέρας Μαγούλας, ΠΑΟ Λουτρακίου, Ερμής Κιβερίου, Αιολικός
4ος ΟΜΙΛΟΣ: Ηρόδοτος, ΠΑΟ Κρουσσώνα, Αναγέννηση Ιεράπετρας, Κισσαμικός, Γιούχτας, Νέα Ιώνια, Κηφισιά, ΑΟ Γλυφάδας, Ηλυσιακός, Τρίγλια Ραφήνας, Αστέρας Βάρης, Ιωνικός, Ατρόμητος Πειραιά, Εθνικός

Αύριο διεξάγεται
η πολυαναμενόμενη κλήρωση!
Όπως είναι γνωστό, η πολύκροτη και αναβληθείς κλήρωση της Γ΄ Εθνικής διεξάγεται αύριο, ωστόσο παραμένει άγνωστο το πότε θα γίνει η έναρξη του πρωταθλήματος.
Αυτό εξαρτάται από την απόφαση του αρμόδιου υπουργού για τα γήπεδα και τις άδειες καταλληλότητας που πρέπει να έχουν.

Τι θα γίνει στην
Football League;
Ο υποβιβασμός του Άρη στη Γ΄ Εθνική και η αποχώρηση της Δόξας Δράμας αφήνουν το Βόρειο όμιλο της Football League  με 12 ομάδες, την ίδια στιγμή που ο αντίστοιχος Νότιος θα έχει 14 ομάδες, με το ενδεχόμενο να μετακομίσει μία ομάδα από το Βόρειο στο Νότιο, έτσι ώστε αμφότεροι να έχουν 13 ομάδες, να συζητιέται έντονα στη τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ της Football League.
Συγκεκριμένα η ομάδα που θα βρεθεί από το Νότιο όμιλο στο Βορρά, θα είναι όπως όλα δείχνουν ο Φωκικός, λόγω της γεωγραφικής θέσης της Άμφισσας. Αν το σενάριο αυτό ευδοκιμήσει, τότε οι δύο όμιλοι θα διαμορφωθούν ως εξής:
ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ: ΑΕΚ, Άλιμος, Απόλλων Σμύρνης, Αχαρναϊκός, Επισκοπή, Ένωση Ερμιονίδας, Ηρακλής Ψαχνών, Καλλιθέα, Παναιγιάλειος, Παναχαϊκή, Πανηλειακός, Φωστήρας, Α.Ο. Χανιά.
ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ: Αγροτικός Αστέρας, ΑΕΛ, Αιγινιακός, Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλων 1926, Εθνικός Γαζώρου, Ζάκυνθος, Ηρακλής, Λαμία, Ολυμπιακός Βόλου, Πιερικός, Τύρναβος, Φωκικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου