Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ Α.Ο. ΦΑΡΑΙ

Έξι αναντικατάστατες απουσίες
μετρά ο Παπαφλέσσας Άμφειας!

ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ …ΜΕΤΑ ΤΟ 2015


Αρκετές απουσίες θα έχει ο Παπαφλέσσας Άμφειας στο σημερινό ματς με τον Α.Ο. Φαραί στο «Παν. Μπαχράμης», το οποίο διεξάγεται στις 8 μ.μ. στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Α1 κατηγορίας.
Ο Παπαφλέσσας προέρχεται από δυο συνεχόμενες ανόδους από Γ΄ και Β΄ τοπική, ωστόσο φέτος τα  δεδομένα δυσκολεύουν πολύ περισσότερο!
Η Α1 είναι μια δυνατή κατηγορία και η ομάδα της Άμφειας θα αντιμετωπίσει σήμερα μια από τις δυνατότερες ομάδες της κατηγορίας, το Φαραί, για το οποίο ο προπονητής Δημήτρης Αναστασόπουλος είχε μόνο καλά λόγια να πει: «Το Φαραί είναι μια πολύ δυνατή ομάδα με καλούς παίκτες που έχει ως στόχο τον πρωταθλητισμό. Εμείς δυστυχώς έχουμε πολλά προβλήματα. Έχουμε καλή ομάδα και έχουμε μάθει στα δύσκολα».
Όπως ανέφερε ο προπονητής της Άμφειας, τα προβλήματα είναι πολλά και περιλαμβάνουν έξι βασικούς και αναντικατάστατους!
Λόγω τραυματισμού δεν θα αγωνιστούν οι Παναγιώτης Δωδέκατος,
Ηλίας Σακκάς και Παναγιώτης Σακκάς, ενώ θα απουσιάσει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ο Παναγιώτης Δικαίος.
Αμφίβολοι είναι οι Γιώργος Δωδέκατος και Γιώργος Μαλαπάνης, οι οποίοι έχουν 50% πιθανότητα να αγωνιστούν.
Όπως είναι λογικό, η βασική ενδεκάδα της Άμφειας θα περιλαμβάνει αρκετούς ποδοσφαιριστές που λογίζονταν ως αλλαγή… Παρ’ όλα αυτά, η Άμφεια έχει αποδείξει πως δεν πρέπει να θεωρείται αμελητέα ποσότητα, καθώς πέρσι ήταν αρκετές οι ομάδες που την υποτίμησαν και το πλήρωσαν…

Οι δηλώσεις
του Αναστασόπουλου
«Είμαστε έτοιμοι σε καλό βαθμό για το ματς» απάντησε ο Δημήτρης Αναστασόπουλος για τον βαθμό ετοιμότητας του Παπαφλέσσα στο σημερινό παιχνίδι. Παράλληλα, ο τεχνικός της ομάδας δεν παρέλειψε να στείλει τις ευχές του στις ομάδες της μεσσηνίας: «Εύχομαι καλή υγεία για όλους τους ποδοσφαιριστές και τις ομάδες. Το πρωτάθλημα θα είναι άκρως ανταγωνιστικό και επειδή οι ποδοσφαιριστές δεν είναι επαγγελματίες να μην έχουν τραυματισμούς οι οποίοι θα επηρεάσουν τις δουλειές τους.»

Γήπεδο …από το 2015!
Όπως ενημέρωσαν οι άνθρωποι του Παπαφλέσσα, η βελτίωση της φυσικής έδρας της Άμφειας πήρε παράταση …για το 2015!
Οι υποσχέσεις της Δημοτικής Αρχής για τοποθέτηση χλοοτάπητα στο γήπεδο μεταφέρθηκαν για την επόμενη σεζόν, κάτι που σημαίνει πως ο Παπαφλέσσας θα χρησιμοποιεί για φέτος ως έδρα το γήπεδο της Σπερχογείας «Πέτρος Γεωργανάς».


Αλέξανδρος Ντι Μπενεντέτο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου