Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΟΙ «ΠΡΑΣΙΝΕΣ»

Παρά την διπλή ήττα με
3-1 σετ από την Εθνική Ενόπλων



Στο ύψος τους στάθηκαν απέναντι στην Εθνική Ενόπλων οι παίκτριες του Μεσσηνιακού Γ.Σ., με την οποία αναμετρήθηκαν στο πλαίσιο δυο σημαντικών φιλικών αγώνων προετοιμασίας.
Ο Μεσσηνιακός παρότι έχασε στα δυο παιχνίδι με το ίδιο σκορ, 3-1 σετ, είχε αρκετές στιγμές καλής απόδοσης που κατέστησαν την προσπάθειά του αρκετά φιλότιμη και ελπιδοφόρα για την φετινή του επανεμφάνιση στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού βόλεϊ και συγκεκριμένα στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Γυναικών.
Η Εθνική ομάδα Ενόπλων, με τη φανέλα της οποίας αγωνιζόταν και η δική μας Ράνια (Ουρανία) Γκούζου, που ξεκίνησε την καριέρα της από τον Ακρίτα Καλαμάτας και νυν αθλήτρια του Παναθηναϊκού, σαφώς και ήταν ένας πιο δυνατός αντίπαλος, παρόλα αυτά οι παίκτριες της Γωγώ Σουρή έδειξαν σταδιακή βελτίωση στα σετ των δυο αγώνων και συνολικά πως έχουν τα φόντα και τις δυνατότητες να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει, αποτελώντας μελλοντικά μια δύναμη άξια προσοχής και σεβασμού.
● Διαιτητές: Σαραβελάκης - Χριστοδουλόπουλος και Τσουμελέας - Γιαννακάκος. Σημειωτής: Βενετία Λιακουνάκου.
● Τα σετ των δυο αγώνων ήταν: 10-25, 14-25, 21-25, 25-23 και 23-25, 30-28 14-25, 19-25, αντίστοιχα.
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ (Σουρή): Εξηνταβελώνη, Φωτεινάκη, Σκλήρη, Νίκα, Ραμούνδου, Σιρίνινα, Τζουλου, Μπεσή, Κωνσταντοπούλου, Δολγυρά, Σαμπάτη (λ), Μάνα (λ), Καλιδώνη (λ), Νταγιοπούλου.
ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΠΛΩΝ (Θανέλλας): Σαγάνη, Γκούζου, Κωνσταντίνου, Κούρλογλου, Τσιώνη, Καλαιτζίεβα, Τσουμήτα, Κατσαντώνη, Λάιου, Πανταζή, Σταυροπούλου, Τοσιούδη, Καρατάσου, Θεωδοροπούλου(λ), Τσιάρα (λ).


Ευχαριστίες
«Για την δυνατότητα που δόθηκε στην Γυναικεία Ομάδας Βόλεϊ του Συλλόγου μας να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού με δύο φιλικούς αγώνες στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου 2014, όπως και για την φιλοξενία της αποστολής της  αντίστοιχης Εθνικής Ομάδας  Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, απευθύνουμε θερμές ευχαριστίες από την πλευρά μας,  αλλά και από την πλευρά των επικεφαλής αξιωματικών-συνοδών της Ομάδας, προς τους:
-Διευθυντή του ΑΣΑΕΔ αντιπλοίαρχο κ. Σπυρίδωνα Ανδρεόπουλο που ενέκρινε τον ερχομό της Εθνικής ομάδας, τους επικεφαλής της αποστολής κ.κ. Ιωάννη Φάκα και Θανάση Θανέλα που την συνόδεψαν.
-Τον  Σύνδεσμο Διαιτητών Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου και τους διαιτητές και την γραμματεία που διαιτήτευσαν τις δύο συναντήσεις.
-Το ξενοδοχείο Elite City Resort για την άριστη οργάνωση της δεξίωσης το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου.
-Το ξενοδοχείο REX για την άριστη εξυπηρέτηση και τις διευκολύνσεις που παρείχε στην αποστολή της Εθνικής.
-Τα τοπικά ΜΜΕ για την δημοσιότητα που έδωσαν στα σπουδαία αυτά φιλικά.
-Τον κ. Μάκη Μπρεζεράκο για την ποιοτική μουσική κάλυψη της πρώτης ημέρας.
-Τους θεατές που ενίσχυσαν την ομάδα μας αγοράζοντας κάρτες διαρκούς εισόδου, και
-Τους υπεύθυνους των εγκαταστάσεων του Κλειστού γηπέδου της Παραλίας για την ευγένεια και εξυπηρέτηση που παρείχαν και τις δύο ημέρες των αγώνων.
Από το Δ.Σ.»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου