Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - Α.Ο. ΣΤΕΝΩΣΙΑΣ 0-2

«Λυτρωτής» ο 16χρονος
Αθανάσιος -Κωνσταντίνος Χρόνης!



Χάρη στο πολύ καλό ..σημάδι του 16χρονου Αθανάσιου -Κωνσταντίνου Χρόνη κέρδισε χθες η ομάδα της Στενωσιάς και πλέον φιγουράρει πρώτη στην βαθμολογία της β΄ Κατηγορίας και του Β΄ Ομίλου μαζί με την Θύελλα Χαρακοπιού, στους 7 βαθμούς.
Στο πρώτο μέρος δεν παίχθηκε και τόσο καλό ποδόσφαιρο, με τις δυο ομάδες να ψάχνουν τη σίγουρη πάσα, ενώ οι λεγόμενες καλές φάσεις απουσίασαν. Παίχθηκε κυρίως παιχνίδι κέντρου με την Στενωσιά ωστόσο να κυνηγά περισσότερο το γκολ σε σύγκριση με τον φλύαρο άνευ ουσίας Παναθηναϊκό, στο στρατόπεδο του οποίου μετά το 1-0 επικράτησε ο εκνευρισμός. Η Στενωσιά μετά το πρώτο γκολ του Χρόνη πάτησε καλύτερα στα πόδια της και έπαιξε καλύτερο ποδόσφαιρο με τους κόπους της να δικαιώνονται με ένα δεύτερο γκολ, από τον ίδιο σκόρερ, τον 16χρονο Α-Κ Χρόνη που χθες αποτέλεσε μια από τις σίγουρες λύσεις της ομάδας του.
Να σημειωθεί πάντως πως ο Παναθηναϊκός παρατάχθηκε αρκετά λαβωμένος και χωρίς λύσεις στον πάγκο. Αφού ο κόουτς Σταύρος Χριστόπουλος δεν είχε στη διάθεσή του τους Γεωργιτσέα (επιστρέφει το Σάββατο) και τον Καστανά, ενώ τραυματίστηκε στο α΄ μέρος του χθεσινού αγώνα ο Παπαγιαννόπουλος κι αναγκάστηκε να βγει αλλαγή (στη θέση του ο Χριστόπουλος) αφήνοντας την ομάδα έναν ακόμη έμπειρο παίκτη λιγότερο!


Φάσεις - γκολ
12΄ το σουτ του Ζούπινα μπλόκαρε με τα χέρια ο Ποτηριάδης
36΄ κίτρινη κάρτα στον Καναλουπίτη για διαμαρτυρία
48΄ κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία στον Κριτσωτάκη
56΄ το 1-0 έγινε με πέναλτι που κέρδισε ο Θ. Καλογερόπουλος σε ανατροπή του από τον Στ. Ξυνό που δέχθηκε κίτρινη κάρτα, εύστοχα το εκτέλεσε ο 16χρονος Αθανάσιος -Κωνσταντίνος Χρόνης
58' κίτρινη κάρτα στον Καγιανά
65΄ ξανά σκόρερ χρίστηκε ο πολύ καλός χθες Αθανάσιος -Κωνσταντίνος Χρόνης, με απευθείας φάουλ, αντικρίζοντας και την κίτρινη κάρτα γιατί κατά τον πανηγυρισμό του γκολ έβγαλε την φανέλα του
65΄ την μπλέ κάρτα αντίκρισε ο Καναλουπίτης του ΠΑΟ
90΄ φάουλ του Πετρόγιαννη μπλόκαρε ο πορτιέρο της Στενωσιάς
● Διαιτησία: Στ. Λάμιας, Ανδριανή Τσέλο, Χαράλαμπος Τσοπανάκης
Παρατηρητής αγώνα: Λεωνίδας Σπάλλας
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ποτηριάδης, Παπαγιαννόπουλος (46΄ λ.τρ. Χριστόπουλος), Στ. Ξυνός, Πετρόπουλος, Χρ. Πετρόγιαννης, Σωτ. Κριτσωτάκης, Καναλουπίτης, Μαργιόλης, Πανταζόπουλος, Ραπτέας, Προζυμάς.
ΣΤΕΝΩΣΙΑ: Σ. Λύσσαρης, Καγιανάς (57΄ Στ. Ηλιόπουλος), Θ. Καλογερόπουλος, Αθ. Σταματελόπουλος (78΄ Νικολακόπουλος), Δ. Λύσσαρης, Φ. Ηλιόπουλος, Κλ. Σταματελόπουλος (87΄ Αντ. Σταματελόπουλος), Χρόνης, Αρ. Καλογερόπουλος, Ζούπινας, Π. Αγγελόπουλος.


Σίσσυ Τριάντου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου