Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Α.Ο. ΜΕΘΩΝΗΣ - ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ 2-0

Νίκησε και έμεινε μόνος 1ος στην κορυφή!



Τρεις αγωνιστικές δίχως νίκη φαίνεται πως ήταν πολλές για την Μεθώνη, που νίκησε τον Παπαφλέσσα Χώρα και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας με 19 βαθμούς.
Μετά την «γκέλα» του μέχρι πρότινος «συγκάτοικου» Πανθουριακού, η Μεθώνη έχει πίσω της για έναν βαθμό τον Κεραυνό Καλαμάτας.
Οι γηπεδούχοι μετρούσαν δυο συνεχόμενα ματς δίχως νίκη (μια νίκη και μια ισοπαλία), ενώ την προηγούμενη αγωνιστική είχαν ρεπό. Από την άλλη η Χώρα έμεινε με μια νίκη στο πρωτάθλημα και στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.
Ο Σώκαλης με γκολ από …τα αποδυτήρια άνοιξε το σκορ για την Μεθώνη, η οποία έμεινε με παίκτη λιγότερο από το 26΄ λόγω αποβολής του Μπούρδου με απευθείας κόκκινη κάρτα.
Παρ’ όλα αυτά, η Χώρα δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα παρά το αριθμητικό της πλεονέκτημα μέχρι το 66΄. Σε εκείνο το σημείο ο Δημόπουλος δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, με αποτέλεσμα να αποκατασταθεί η αριθμητική ισορροπία.
Στο 91΄ ο Μουράτης πέτυχε το τελικό 2-0 για τους γηπεδούχους.
Κίτρινες: 77΄ Κοσυφολόγος,  22΄ Μαθιός, 38΄ Δημόπουλος, 42΄ Λιανός, 84΄ Κανελλόπουλος, 91΄ Κυριακόπουλος
Κόκκινες: 26΄ Μπούρδος, 66΄ Δημόπουλος (2η κίτρινη)
● Διαιτησία: Μ. Καρβούνης, Ε. Ζαρακοβίτης, Π. Ηλιόπουλος
ΜΕΘΩΝΗ: Σταθάς, Κοτσίρης, Παρασκευόπουλος, Κοσυφολόγος, Μουράτης, Καραγλάνης, Μπούρδος, Διονυσόπουλος (86΄ Τσατάς), Σώκαλης, Σταματελόπουλος, Παγώνης (90΄ Μπάμπαλης)

ΧΩΡΑ: Κυριακόπουλος, Μαθιός, Λιανός, Πλάγος, Αρβανίτης, Δημόπουλος, Ε. Καγιάς (46΄ Κανελλόπουλος), Xoxha, Συκαλιάς (46΄ Πετρόπουλος), Κ. Καγιάς (71΄ Τσόπελας), Μπάρκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου