Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΧΟΥΤΟΣ – ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑΤΑ

Παρελθόν από τον Χανδριναϊκό
ο Παναγιώτης Βλαχόγιαννης!



Πολλές εξελίξεις – αλλαγές είχαμε χθες στον Χανδριναϊκό Π.Σ., μετά και την τελευταία «γκέλα» απέναντι στον Νέο Άρι με 2-2.
Η ομάδα του Χανδρινού ανακοίνωσε την λήξη της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Βλαχόγιαννη, αλλά και την αποδέσμευση των Χούτου – Ηλιόπουλου λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων!
Ξεκινώντας από την αποδέσμευση του πολύπειρου τεχνικού, η συνεργασία των δυο πλευρών άντεξε μόλις λίγους μήνες καθώς η πρόσληψη του Βλαχόγιαννη είχε γίνει στις 24 Φεβρουαρίου, ως αντικαταστάτης του επί σειρά ετών τεχνικού του Χανδριναϊκού Δημήτρη Μάλαμα.
Μάλιστα, το προηγούμενο καλοκαίρι η συμφωνία των δυο πλευρών ανανεώθηκε, με τον Βλαχόγιαννη να αναλαμβάνει την καθοδήγηση και πλήρη επόπτευση των τμημάτων υποδομής.
Με τον Βλαχογιάννη στον πάγκο, ο Χανδριναϊκός τερμάτισε πέρσι στην 2η θέση του 2ου ομίλου της Β΄ τοπική με ρεκόρ 3 νικών, 2 ισοπαλιών και 2 ηττών στο διάστημα αυτό.
Ωστόσο φέτος τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά για την ομάδα του Χανδρινού, καθώς στα πρώτα έξι παιχνίδια της σεζόν στην Α1 έχει συγκεντρώσει μόλις 5 βαθμούς με μια νίκη, δυο ισοπαλίες και δυο ήττες.
Όπως αναφέρει και η ανακοίνωση, το «διαζύγιο» των δυο πλευρών ήταν φιλικό και η συνεργασία τους όλο αυτό το διάστημα ήταν άψογη. Έτσι, μετά από 8μιση περίπου μήνες ο Χανδριναϊκός μένει χωρίς προπονητή και καλείται να βρει την κατάλληλη λύση σε ένα δύσκολο χρονικό σημείο της χρονιάς.
Η ανακοίνωση της διοίκησης έχει ως εξής: «Το ΔΣ του Χανδριναϊκού Π.Σ. ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας με τον Παναγιώτη Βλαχόγιαννη και τον ευχαριστεί θερμά για την άρτια συνεργασία των δύο πλευρών κατά το διάστημα της παραμονής του στο τιμόνι της ομάδας. Του εύχεται κάθε επιτυχία σε προσωπικό, επαγγελματικό επίπεδο και στην ενασχόληση του με το χώρο του ποδοσφαίρου.»¨


Αποδέσμευση για δυο
λόγω παραπτώματος!
Η άλλη μεγάλη είδηση της ημέρας για τον Χανδριναϊκό είναι η αμετάκλητη αποδέσμευση των Απόστολου Χούτου και Στέλιου Ηλιόπουλου, λόγω σοβαρού πειθαρχικού παραπτώματος!
Το τι συνέβη δεν φανερώθηκε από την διοίκηση, ωστόσο πρόκειται για ομόφωνη απόφαση των διοικούντων.
Ο Χούτος ήταν καλοκαιρινή μεταγραφή του Χανδριναϊκού μετά από 4 σεζόν στον Απόλλωνα Πεταλιδίου, ωστόσο η παραμονή του στην ομάδα κράτησε μόλις 6 αγωνιστικές.
Από την άλλη ο Ηλιόπουλος είναι ένας από τους «παλιούς» του Χανδριναϊκού, αφού η φετινή ήταν η 3η του σεζόν στην ομάδα. Αμφότεροι είναι βασικοί ποδοσφαιριστές της ομάδας και μένει να δούμε με ποιον τρόπο θα αναπληρωθούν.
Παράλληλα, το Δ.Σ. του Χανδριναϊκού ανακοίνωσε πως ο παλαιότερος παίκτης της ομάδας, Πέτρος Νικητόπουλος τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από τον σημερινό αγώνα με τον Κεραυνό Καλαμάτας και με χρηματικό πρόστιμο. Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Το ΔΣ του Χανδριναϊκού Π.Σ. με ομόφωνη και αμετάκλητη απόφαση, ανακοινώνει την αποδέσμευση των ποδοσφαιριστών Απόστολου Χούτου και Στέλιου Ηλιόπουλου λόγω σοβαρού πειθαρχικού παραπτώματος στο οποίο επέπεσαν.

Ακόμα ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Π. Νικητόπουλος τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από την αποστολή της ομάδας για τον προσεχή αγώνα της 7ης αγωνιστικής και χρηματικό πρόστιμο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου