Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

ΚΑΛΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΞΟΤΕΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

Στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου ο Πάνος Σγάντζος!

ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ 2ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΛΥΚΕΙΩΝ ΜΕ 3 ΑΚΟΜΑ ΑΘΛΗΤΕΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ στο 2ο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων στο άθλημα της Τοξοβολίας αναδείχθηκε ο καλαματιανός αθλητής των Τοξοτών Καλαμάτας και του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας, Πάνος Σγάντζος!
Ο νεαρός τοξοβόλος κατέκτησε την 1η θέση στο Σύνθετο Τόξο Αγοριών και επέστρεψε με ένα μετάλλιο από την διοργάνωση, στην οποία συμμετείχαν 3 ακόμα καλαματιανοί Τοξοβόλοι.
Η Κλειώ Γιαννούκου (Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας) ήρθε 8η στο Ολυμπιακό Τόξο Κοριτσιών και οι Δημήτρης Κατάκος (3ο ΓΕΛ Καλαμάτας) και Νίκος Σπυρόπουλος (3ο ΓΕΛ Καλαμάτας) ήρθαν 8ος και 20ος αντίστοιχα στο Ολυμπιακό Τόξο Αγοριών.
Οι αγώνες διεξήχθησαν την περασμένη Τετάρτη σε μια εκπληκτική αίθουσα στο κλειστό γυμναστήριο Λειβαδιάς, με πάνω από 80 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα κάτι που εξέπληξε ευχάριστα τους διοργανωτές και τους παρευρίσκοντες.
Το πρωτάθλημα συνδιοργανώθηκε από την Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας, την Ελληνική Φίλαθλο Ομοσπονδία Τοξοβολίας, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τους Δήμους Λιβαδειάς και Θήβας, το Επιμελητήριο και τους εμπορικούς συλλόγους των δύο μεγάλων Βοιωτικών πόλεων.
Την συνοδεία των αθλητών ανέλαβε ο αθλητής του Α.Σ. Τοξότες Καλαμάτας και πολύπειρος Τοξοβόλος, Κώστας Σγάντζος ο οποίος έδειξε άκρως ενθουσιασμένος με το κλίμα και την οργάνωση της όλης διοργάνωσης.
Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook αλλά και εκ μέρους των Τοξοτών Καλαμάτας, εξέφρασε τα εξής: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας, το Δήμο Λειβαδιάς, αλλά και όλους αυτούς που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί ένας πραγματικά άψογος αγώνας.
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συμμετέχοντες -αγόρια και κορίτσια- μια και όλοι τους είναι νικητές ανεξάρτητα από την επίδοση που έκαναν. Καλή επιτυχία εκτός από τους στόχους και στα μαθήματα σας αλλά και στη ζωή!»
Τα αποτελέσματα των 4άρων αθλητών των Τοξοτών Καλαμάτας:
● Ολυμπιακό Τόξο - Αγόρια
8ος: Κατάκος Δημήτριος (3ο ΓΕΛ Καλαμάτας)    483
20ος: Σπυρόπουλος Νικόλαος (3ο ΓΕΛ Καλαμάτας)      410
● Ολυμπιακό Τόξο - Κορίτσια
8η: Γιαννούκου Κλειώ (Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας)  470
● Σύνθετο Τόξο - Αγόρια
1ος: Σγάντζος Παναγιώτης (3ο ΓΕΛ Καλαμάτας)  546 16

Καλές εμφανίσειςκαι στο Ελληνικό!

Το περασμένο Σαββατοκύριακο οι Τοξότες Καλαμάτας αγωνίστηκαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας που διεξήχθη στην αίθουσα Ξιφασκίας στο Ελληνικό.

Το παρών εκ μέρους του καλαματιανού συλλόγου έδωσαν 4 τοξοβόλοι που έδωσαν «μάχη» στην Α΄ κατηγορία Ανδρών και Γυναικών, απέναντι στα μεγαλύτερα ονόματα της Ελληνικής Τοξοβολίας!

Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις του έτους, κάτι που ανέβασε τον δείκτη του ανταγωνισμού σε όλες τις κατηγορίες.

Ελένη Καραμπάτσου και Αγγελική Κανελλοπούλου μπήκαν στην πρώτη 20άδα του Ολυμπιακού Τόξου Γυναικών, ενώ καλές επιδόσεις είχαν και οι Κώστας και Πάνος Σγάντζος στο Σύνθετο Τόξο Ανδρών.

Τα αποτελέσματα του Α.Σ. Τοξότες Καλαμάτας έχουν ως κάτωθι:
● Ολυμπιακό Τόξο (Recurve) Γυναικών Α΄
17η: Καραμπάτσου Ελένη        405
19η: Κανελλοπούλου Αγγελική          347
● Σύνθετο Τόξο (Compound) Ανδρών Α΄
18ος: Σγάντζος Κωνσταντίνος  544
21ος: Σγάντζος Παναγιώτης     541


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου