Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ

Στον Πειραιά το «Blue Line free motion»
και σε «In Club Match Race Act 2»

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ πρεμιέρα αυτό το Σαββατοκύριακο για το σκάφος «Blue Line free motion» στον Πειραιά.
Εκεί ο κυβερνήτης Γιώργος Δρακόπουλος και το 2μελές πλήρωμά του θα πάρουν μέρος στο «In Club Match Race Act 2» αγώνες με 3θέσια σκάφη (τύπου Υngling) (παραχωρούνται από τον διοργανωτή όμιλο).
Το πλήρωμα του «Blue Line free motion» που θα αγωνιστεί στον Πειραιά, πλην του κυβερνήτη, αποτελείται από την Ιωάννα Σιψά και τον Αντώνη Παναγιωτόπουλο.
Στόχος για τους αγώνες αυτούς δεν είναι άλλος από τη διάκριση. Παράλληλα κρίνονται απαραίτητη για την παραμονή της ομάδας ανάμεσα στις 10 κορυφαίες ελληνικές ιστιοπλοϊκές ομάδες στην παγκόσμια κατάταξη και προσφέρει εισιτήριο συμμετοχής σε όποια διοργάνωση επιθυμούν.
«Σε αυτούς τους αγώνες συμμετέχουν 8 ομάδες; σε κάθε event με προτεραιότητα τους πρώτους της κατάταξης», εξηγεί ο νεαρός κυβερνήτης του «Blue Line free motion» και κλείνει λέγοντας «είναι αμφίρροποι αγώνες αλλά πάντα είμαστε σε θέση να διεκδικούμε».
Αξίζει να σημειωθεί πως τον τελευταίο «ιν κλαμπ» αγώνα, που έγινε πέρσι, το καλαματιανό σκάφο ήταν πρώτο, ενώ όπως και πέρσι έτσι και φέτος οι συμμετέχοντες είναι λίγο πολύ ίδιοι.

Σ.Τρ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου