Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

ΝΕΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ BODY BUILDING

Δεύτερο κύπελλο για τον Κουσουλάκο Παναγιώτη
στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα WABBA 

 ΤΗΝ 5η ΘΕΣΗ ΑΠΕΣΠΑΣΕ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΠΥΡΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MR MODEL

ΣΤΗ μεγάλη διοργάνωση της Wabba Hellas 2015 που έγινε την τελευταία Κυριακή του Μαΐου στο Novotel Αθηνών, με τη συμμετοχή περίπου 80 αθλητών σε προκριματικούς και τελικούς, δυο καλαματιανοί αθλητές κατόρθωσαν να ξεχωρίσουν.
Ο Παναγιώτης Κουσουλάκος κατέκτησε το δεύτερο κύπελλό του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σωματικής Διάπλασης της WABBA, ο οποίος δεν σταματά να προετοιμάζεται σκληρά και για τις εκτός Ελλάδος αγωνιστικές του υποχρεώσεις. Ο Παναγιώτης Κουσουλάκος πρόκειται να λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της INBA που θα γίνει στην Ιταλία. 

5ος στην «Mr Model»
ο Σωτήρης Σπύρης

Εξαιρετική παρουσία στην κατηγορία «Mr Model» πραγματοποίησε ο καλαματιανός αθλητής του Body Building.
Για μια ακόμα φορά, ο μαθητής του Παναγιώτη Κουσουλάκου, Σωτήρης Σπύρης αντιμετώπισε 12 διαγωνιζόμενους αθλητές από διάφορες σχολές /γυμναστήρια της χώρας. Αυτό συνέβαλε σε υψηλό πήχη και ανταγωνιστικότητα, η οποία δεν κατέβαλε τον «rookie» αθλητή και στην δεύτερη μόλις επίσημη αγωνιστική εμφάνισή του κατόρθωσε να αποσπάσει την 5η θέση.
Οι δυο αθλητές συνεχίζουν την αγωνιστική τους προετοιμασία με σκοπό τη διάκριση και σε επόμενες συμμετοχές σε διοργανώσεις εντός και εκτός ελληνικών συνόρων. Ευχαριστούν παράλληλα τα γυμναστήρια «Ever Iron» και «Άδωνης» για την συμπαράστασή τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου