Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΪ ΤΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ Γ.Σ. 1888

Στο πλευρό της Γωγώ Σουρή 
ως βοηθός προπονητή ο Γιάννης Βραχνάς


ΝΕΟΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΖΕΡΓΙΩΤΗΣ, ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΛΟΓΟΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΥΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ κομμάτια στο «πάζλ» προσέθεσε ο Μεσσηνιακός Γ.Σ. εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας βόλεϊ γυναικών που ξεκινά τον προσεχή Οκτώβριο (17/10/2015).
Χθες ο σύλλογος των πρασίνων έχοντας ήδη εξασφαλίσει την παραμονή της Γωγώ Σουρή στον πάγκο αλλά και ως παίκτρια, προσέθεσε δυο ακόμη σημαντικούς παράγοντες.
Έναν βοηθό προπονητή με εμπειρία στα παρκέ και έναν φροντιστή που έχει δοκιμαστεί επί σειρά ετών σε τοπικά σωματεία. Να σημειωθεί επίσης πως στο πόστο του στατιστικολόγου βρίσκεται ο Χρήστος Χρονόπουλος.
Το ενδιαφέρον βεβαίως στρέφεται στο προπονητικό τιμ, όπου στο πλευρό της Σουρή τη νέα σεζόν σε ρόλο βοηθού προπονητή θα δούμε έναν «λύκο»! Ο λόγος για τον Γιάννη Βραχνά, παίκτη πέρυσι της «Καλαμάτα ’80» στην Α2 Εθνική Ανδρών, που σιγά σιγά φαίνεται να στρέφει το βλέμμα του στους πάγκους, χάριν βεβαίως και της φοιτητικής του ιδιότητας στο sport management. Ο Γιάννης Βραχνάς σπουδάζει στη Σπάρτη στη Σχολή Οργάνωσης και διαχείρισης αθλητισμού, του απομένει μάλιστα ένας μόλις χρόνος για το απολυτήριο!
Η ανακοίνωση του Μ.Γ.Σ.: «Ο Μεσσηνιακός ανακοινώνει πως ολοκληρώνεται η στελέχωση του τμήματος Βόλεϊ. Στην  γυναικεία ομάδα, που θα αγωνιστεί και πάλι στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας, θα συνεχίσει για 4η χρονιά η Γωγώ Σουρή ως προπονήτρια και παίκτρια, με βοηθό προπονητή  τον Γιάννη Βραχνά, φροντιστή τον Νίκο Ζεργιώτη και στατιστικολόγο τον Χρήστο Χρονόπουλο.»
Σειρά τώρα έχουν οι Ακαδημίες. Στην ίδια ανακοίνωση, ο Μεσσηνιακός Γ.Σ. κάνει γνωστό πως εντός των ημερών θα έχουν ολοκληρωθεί και οι κινήσεις που αφορούν στην στελέχωση των Ακαδημιών του, τις οποίες από φέτος θα λειτουργεί με ιδιαίτερη έμφαση, ενώ άμεσα αναμένονται και οι ανακοινώσεις των νέων προσώπων στο γυναικείο ρόστερ της τοπικής ομάδας βόλεϊ.
Η ανακοίνωση αναφέρει: «Εντός των προσεχών ημερών θα ολοκληρωθεί και η στελέχωση των Ακαδημιών Βόλεϊ, ενώ αναμένεται και η οριστικοποίηση των συμφωνιών με τα καινούργια μεταγραφικά αποκτήματα, καθώς και η επιστροφή των αθλητριών που είχαν δοθεί με υποσχετική σε άλλους συλλόγους.»

Σ.Τρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου