Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

ΣΤΗΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ Ο ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΠΑΤΡΩΝ


Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ του Ερμη Πατρών να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της Α2 Εθνικής κατηγορίας δίνει σπουδαία ευκαιρία στον Ακρίτα Καλαμάτας. Τη νέα σεζόν η καλαματιανή ομάδα που πέρυσι τερμάτισε στη δεύτερη θέση των μπαράζ ανόδου πίσω από την ΕΑΠ, θα αγωνίζεται στην Α2 Εθνική Ανδρών, χάρη στην παραίτηση του Ερμή Πατρών.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας Κωνσταντίνος Κουτράκης, εξέφρασε τη χαρά του για το γεγονός λέγοντας: "Είναι άλλη κατηγορία, άλλο επίπεδο.... Πλέον ξεκινά ένας αγώνας δρόμου και ελπίζω να κερδίσουμε αυτό το στοίχημα" μας είπε, ενώ διευκρίνισε πως "Στόχος μας θα ειναι η εύκολη παραμονή στην κατηγορια".
Στο ερώτμα εάν τους πιάνει απροετοιμαστους αυτή η εξέλιξη μας δήλωσε: "Οχι καθολου... Το περιμέναμε πως και πως, είχε ακουστεί απο καιρό αυτό το "σενάριο"... Ειμαστε έτοιμοι..
ftf
Με δεδομένο αυτό οι επαφές και συζητήσεις για την ενίσχυση της ομάδας σε όλους τους τομείς έχουν ξεκινήσει και βρίσκονται σε εξέλιξη. Όπως μάλιστα μας ενημέρωσε ο κ. Κουτράκης ήδη έχει έρθει σε συμφωνία με ορισμένους υποψήφιους πετοσφαιριστές για μεταγραφή, με παρασρτάσεις στις εθνικές κατηγορίες και εμπειρία που θα προσφέρει πολλά στο υπάρχον σχήμα. Ακόμη ωστόσο δεν έχουν τελειώσει και τίποτε δεν ανακοινώνεται. Αυτό ισχύει και για την εικόνα του τεχνικού τιμ, όπου ο Κώστας Κουτράκης πέρυσι είχε με δήλωσή του ανακοίνωση την πρόθεσή του να αποχωρήσει, πλέον όμως όλα είναι ανοιχτά. ¨Οπως βεβαίως και η παρουσία περισσότερων απο ένα πρόσωπα στον πάγκο! Απο μέρα σε μέρα αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου