Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

AO ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ: ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ

Οι "ταύροι" καλωσόρισαν τον Δημήτρη Σώκαλη

ΣΩΚΑΛΗΣ: "ΗΡΘΑ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΣΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΧΑΡΤΗ "


ΚΙΝΗΣΕΙΣ που προσβλέπουν σε ένα καλύτερο μέλλον επιδιώκει φέτος η ομάδα της Σπερχογείας. Σε μια τέτοια κίνηση που σίγουρα θα κάνει τη διαφορά προχώρησε η διοίκηση του ΑΟΣ προ ημερών, προσθέτοντας στο δυναμιικό της τον πολύπειρο και ικανό 36χρονο μέσο ποδοσφαιριστή, με παραστάσεις σε εθνικές και τοπικές κατηγορίες, προπονητή (κάτοχος διπλώματος UEFA B) και πέρυσι πρώτο σκορερ της Α1 Κατηγορίας με τα χρώματα της Μεθώνης, Δημήτρη Σώκαλη.
Η συνεργασία δεν ενισχύει απλά την μεσσαία και επιθετική γραμμή των "ταύρων" αλλά φέρνει τον Δημήτρη Σώκαλη στην ηγετική θέση του προπονητή των ακαδημιών. Μια κίνηση που αναμένεται να αποφέρει πολλά για την ομάδα της Σπερχογείας που σιγά σιγά φαίνεται πως επιδιώκει την πλήρη ανασύνταξή της και την επανάκτηση όχι απλά της χαμένης αίγλης της -με μέτριες παρουσίες στα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών - αλλά παράλληλα το εξ αρχής "χτίσιμο", με τη δημιουργία και λειτουργία σε σωστές και μεθοδικές βάσεις των ΄"μικρών" τμημάτων της. 
Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης αλλά και προπονητής των ακαδημιών των ταύρων ο Δημήτρης Σώκαλης είπε στη  "Φ"
"Νοιώθω πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στην Σπερχογεία. Είναι απο τις ομάδες με όνομα στον ποδοσφαιρικό χάρτη που μετράει!"
Η "μετακόμιση" του στον ΑΟΣ εν μέρει έγινε χάρη και στην καλή φιλική και επαγγελματική σχέση που διατηρεί με τον πρόεδρο του συλλόγου, αλλά και οι νέες συνπήκες στην προσωπική του ζωή και ο πρόσφατος γάμος του με την αγαπημένη του Βάσω: "Οι σχεσεις μου με τον πρόεδρο είναι φιλικές και επαγγελματικές ήμασταν και συμπαίκτες, έπαιξαν ρόλο στο να καταλήξω σε αυτούς! Ευχαριστώ όλες τις άλλες ομάδες που απέριψα, για το ενδιαφέρον. Επειδή τώρα παντρεύτηκα, θέλησα να μην πάω σε ομάδα μακριά απο την Καλαμάτα. Εύχομαι να έχουμε υγεία, να παίξουμε καλό και ελκυστικό ποδόσφαιρο, και πάνω απ΄όλα να το χαρούμε.
Η ομάδα έχει υλικό, νέο, φιλόξοδο και καλό προπονητή (σ.σ. Ηλία Μαστορέα), νέα διοίκηση που ενδιαφέρεται για την ομάδα, γηπεδικές εγκατατάσεις, δηλαδή όλα τα εχέγγυα για να πας καλά!"
Όσο για τη δεύτερη "δουλειά" του ως προπονητή στις ακαδημίες, και τα πλάνα που υπάρχουν είπε: 'Θα υπάρχει συνεργασία και στο κομμάτι των ακαδημιών. Με την διοίκηση θα επιδιώξουμε να φτιάξουμε ένα πλάνο και να το οργανώσουμε σωστά.Χαίρομαι που μου έδειξαν εμπιστοσύνη να αναλάβω ένα τόσο σημαντικό κομμάτι, όπως είναι οι ακαδημίες. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο."
 Κλείνοντας ο Δημήτρης Σώκαλης απηύθυνε το πρώτο του κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας υποσχόμενος καλό ποδόσφαιρο: ΄"Να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο κι εμείς του υποσχόμαστε να κάνουμε το καλύτερο." Ευχή του; "Να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα μακριά απο ακρότητες. Να το ευχαριστηθεί ο κόσμος και να βάλουμε όλοι ενα λιθαράκι ώστε να κάνουμε το ποδόσφαιρο μας καλύτερο, που τόσο ταλανίζεται απο προβλήματα τελευταία".
Το απόγευμα της Δευτέρας η ομάδα είχε την πρώτη της συνάντηση στο γήπεδο της Σπεροχείας, όπου παρουσιάστηκε η νέα διοίκηση και τα νέα πρόσωπα του τεχνικού τιμ και φυσικά του ρόστερ.
Φέτος στην ομάδα προστέθηκαν οι Δημήτρης Σώκαλης, Βαγγέλης Κουλόπουλος, Θεόφιλος Δημητρίου, Αργύρης Δικαίος και Μάκης Σωτηράκος. Επέστρεψαν επίσης οι Παναγιώτης Γιακουμής και Βασίλης Μαλλικούρτης, ενώ εντός των ημερών αναμένεται και η επισημοποίηση της συνεργασίας της ομάδας με τον Στάθη Αρβανίτη.

Σ.τρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου