Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ

Ο Γιώργος Λαζαρίδης παρόν στο
«Sirius» και στο Zagreb Open

ΓΙΑ την Κροατία αναχώρησε ο διεθνής καλαματιανός τενίστας με αμαξίδιο Γιώργος Λαζαρίδης, όπου θα συμμετάσχει σε δύο αντίστοιχα διεθνή τουρνουά. Πρόκειται για το «Sirius» και το Zagreb Open.
Στόχο του δεν είναι άλλος από τη συγκομιδή βαθμών και την άνοδο του στην παγκόσμια βαθμολογική κατάταξη, δυο βήματα που θα του εξασφαλίσουν την πρόκριση στους Παραολυμπιακούς του Ρίο, που αποτελεί για τον ίδιο διακαή πόθο!
Ο Μεσσήνιος πρωταθλητής θα αγωνιστεί στα δυο διεθνή τουρνουά που θα πραγματοποιηθούν στο Ζάγκρεμπ με πρώτη του συμμετοχή στο Sirius Open που ξεκινά σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι τις 12 Ιουλίου.
Σε αυτό το Τουρνουά πρόκειται να λάβουν μέρος 32 αθλητές απ’ όλο τον κόσμο γεγονός που ανεβάζει κατακόρυφα τον ανταγωνισμό και τις απαιτήσεις του.

Το δεύτερο τουρνουά που θα συμμετάσχει ο διεθνής τενίστας με αμαξίδιο είναι το Zagreb Open που ξεκινά δυο μέρες μετά το τέλος του Sirius Open, δηλαδή στις 14 Ιουλίου και επίσης θα διαρκέσει για δυο ημέρες -μέχρι τις 16 Ιουλίου -με την συμμέτοχη 16 αθλητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου