Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΝΕΣΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ Σ.Δ.Υ. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

Στις 25 Ιουλίου ο «8ος Αγώνας Δρόμου Δαϊκλής 2015»

Σε πείσμα των καιρών και των δυσκολιών ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μάνεσι, με την συνεργασία του Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας και την υποστήριξη του Δήμου Μεσσήνης, διοργανώνει και φέτος τον 8ο κατά σειρά αγώνα δρόμου, με διαδρομή Αριστομένης-Διόδια-Στέρνα-Μάνεσι και συνολική απόσταση 7,5 χιλιομέτρων, με την επωνυμία «8ος Αγώνας Δρόμου Δαϊκλής 2015»
Ο «8ος Αγώνας Δρόμου Δαϊκλής 2015» θα γίνει το Σάββατο 25 Ιουλίου με ώρα εκκίνησης 19:00 και τη γνωστή ασφάλτινη  διαδρομή 7,5 χιλιομέτρων: Αριστομένη – Διόδια- Στέρνα- Μάνεση.
Η συγκέντρωση των αθλητών θα γίνει μια ώρα νωρίτερα 6 μ.μ. στο Μάνεσι για να μεταφερθούν στην αφετηρία με λεωφορείο.
Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές και την ημέρα του αγώνα, στον πρωτεργάτη του αγώνα Ηλία Νικολόπουλο (τηλ. 6936793473) και στη φόρμα έγγραφης που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.sdym.gr.
Όσοι αγωνιστούν καλούνται να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή για την καλύτερη προετοιμασία του αγώνα αποφεύγοντας την τελευταία ημέρα.
Σύμφωνα με προκήρυξη μετάλλια - κύπελλα θα δοθούν στους τρεις πρώτους και μετάλλια σε όλους όσους τερματίσουν.
Σε ό, τι αφορά στον ιατρικό έλεγχο, γίνεται αυτοβούλως από τους συμμετέχοντες, οι ενήλικες παίρνουν μέρος με δική τους ευθύνη και οι ανήλικες με ευθύνη του γονέα τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου