Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

GROUP EASY RIDERS ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Πρωτοβουλία συνάντησης και πρωινού καφέ
με την ΦΙΛ.Μ.Α. στο λιμάνι της Καλαμάτας

ΣΤΑΣΗ Καλαμάτα για τους δικυκλιστές της λέσχης «Φίλοι Μοτοσικλέτας Αργολίδας» (ΦΙΛ.Μ.Α.), στο πλαίσιο εξόρμησής τους στο Δυτικό πόδι της Πελοποννήσου και τα κάστρα της Νοτιοδυτικής Μεσσηνίας – Κορώνη, Μεθώνη, τους οποίους δοθείσας της ευκαιρίας προσκάλεσε για πρωινό καφέ στο λιμάνι της Καλαμάτας, το group Easy Riders Καλαμάτας.

35 μοτοσικλέτες «πάρκαραν» την περασμένη Κυριακή στην προβλήτα του λιμανιού της πόλης, που με χαρά διέθεσε ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας Χάρης Βγενής, προκειμένου όχι απλά γνωριστούν τα μέλη των δυο ομάδων και να απολαύσουν μαζί έναν πρωινό καφέ, αλλά να θαυμάσουν την μαγευτική θέα που προσφέρει ο όμορφος Ταΰγετος και το όρος «Καλάθι».


Οι δυο ομάδες, λάτρεις των ταξιδιών και των μοτοεξορμήσεων έδωσαν υποσχέσεις για νέα συνάντηση, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών.
Στα «σκαριά» μάλιστα, ήδη βρίσκεται μια κοινή επίσκεψη σε οινοποιείο που εδρεύει στο Άργος.


Ευχαριστήριο ΦΙΛ.Μ.Α.

«Η ΦΙΛ.Μ.Α αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τα μέλη των Easy Riders ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ τόσο για την ένθερμη υποδοχή όσο και για την φιλοξενία που έτυχαν τα μέλη μας στην σημερινή εκδρομή στο Δυτικό πόδι Πελ/νήσου. Επιφυλάσσεται να ανταποδώσει ,με την πρώτη ευκαιρία επίσκεψης των Easy Riders ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ στα μέρη μας, που ελπίζουμε να είναι σύντομα.
Ευχόμαστε καλούς δρόμους.»





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου