Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

ΠΟΛΛΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΥ «ΕΥΚΛΗ» ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Συνέπεια, αξιοπρεπή εμφάνιση και
παραμονή οι στόχοι στην Α Ανδρών!

ΤΟ ΠΡΩΤΟ τζάμπολ στην ιστορία τους στην Α΄ Κατηγορία ανδρών της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. θα κάνουν οι μπασκετμπολίστες του Ευκλή Καλαμάτας όπου προβιβάστηκαν πέρυσι, μετά από σπουδαία προσπάθεια. Μια προσπάθεια με κινητήριο δύναμη τη θέληση και το ταλέντο των αθλητών και του νεαρού κόουτς Ηλία Στακιά, την οποία αφιέρωσαν στον αδικοχαμένο μπασκετάνθρωπο δικό τους μπασκετάνθρωπο Περικλή Τσαλαματά.


Η αρχή έγινε και η ιστορία συνεχίζεται με τον Ευκλή να βρίσκεται μεταξύ των δυο δώδεκα μονομάχων του ανταγωνιστικότερου μεσσηνιακού πρωταθλήματος μπάσκετ.

Εχθές ήταν ημέρα παρουσίασης για διοικούντες, προπονητή και παίκτες στο κλειστό της «Τέντας», όπου η προετοιμασία τους συνεχίστηκε για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς με αντίπαλο τον πιο έμπειρο ΣΑΚ Άτλα. Πολλά ήταν τα νέα πρόσωπα στο ρόστερ με τον Ευκλή να παρουσιάζεται ενισχυμένος στο πλαίσιο μιας προσπάθειας αρχικά παραμονής και εν συνεχεία καθιέρωσής τους στην κατηγορία.
Τα μέλη της διοίκησης με επικεφαλής τον πρόεδρο του συλλόγου Παναγιώτη Κουτρούλη, Ελένη Οικονομοπούλου (αντιπρόεδρος και έφορος δημοσίων σχέσεων), Γιώργος Τσόλκας (υπεύθυνος κοινωνικών εκδηλώσεων) και Ερις Κωνσταντόπουλος (γενικός γραμματέας) ευχήθηκαν στους παίκτες της ομάδας μπάσκετ καλή επιτυχία και πορεία στο πρωτάθλημα και πάνω απ’ όλα υγεία!
Ο Ηλίας Στακιάς από την πλευρά του δήλωσε: «Είχαμε κάποιες απουσίες λόγω τραυματισμών και επαγγελματικών υποχρεώσεων στο ξεκίνημα της προετοιμασίας όμως η ομάδα πλέον είναι σε καλή κατάσταση. Έχουμε πολλά νέα πρόσωπα και ξεκινάμε στην Α' κατηγορία με βασικούς στόχους την παραμονή και το καλό μπάσκετ».
Στην χθεσινή παρουσίαση της ομάδας και της νέας φανέλας στα γνωστά χρώματα του Ευκλή λευκό και μπλε, ο νεαρός κόουτς Ηλίας Στακιάς εξέφρασε τη χαρά όλων για την παρουσία του συλλόγου στην Α΄ Κατηγορία και την θέληση τους για παραμονή: «Βρισκόμαστε πρώτη φορά στην κατηγορία και θα προσπαθήσουμε για ό,τι καλύτερο.
Στόχος μας για το πρωτάθλημα είναι η παραμονή και να παίξουμε ωραίο μπάσκετ.» είπε και συνέχισε: «Θέλουμε να είμαστε συνεπείς στις προπονήσεις, ώστε να παρουσιάσουμε ένα ωραίο σύνολο.»
Στην προετοιμασία όπως είπε υπήρξαν κάποια προβλήματα τραυματισμών και έγινε προσπάθεια να ξεπεραστούν γρήγορα «…ώστε να είμαστε το δυνατόν ετοιμότεροι και καλύτεροι για την πρεμιέρα.»
Από την χθεσινή προπόνηση έλειπε ο Αντωνάκος που είναι τραυματίας και θα απουσιάσει επίσης από το ματς της πρεμιέρας, καθώς και ο Αγγελόπουλος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ο τελευταίος υπολογίζεται κανονικά για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Άτλα την Κυριακή.




Το ρόστερ

Το ρόστερ του Ευκλή Καλαμάτας απαρτίζουν οι κάτωθι παλιοί και νέοι μπασκετμπολίστες:
Θέση 1: Αγγελόπουλος Αλέξανδρος (1988), Κόης Γιάννης (1995), Χουλιάρας Κώστας (1974).
Θέση 2: Φουρναράκος Φώντας (1983), Λιανός Τάκης (1981), Βεργινάδης Δημοσθένης (1994), Βλαχογιαννόπουλος Κώστας (1995), Χασανάκος Ηλίας (2000), Σπυρόπουλος Νικήτας (2000).
Θέση 3: Γερμανός Αλέξης (1984), Μαθιόπουλος Γιώργος (1989), Εμμανουήλ Ειρηναίος (1992), Τσερπές Παναγιώτης (1996), Κάλλας Παναγιώτης (1995)
Θέση 4: Γιατράκος Παναγιώτης (1987), Αθανασόπουλος Γιώργος (1981), Σωτηρόπουλος Αλέξης (1984), Αντωνάκος Γιώργος (1978), Διαμαντής Παντελής (1993).
Θέση 5: Γκούμας Δημήτρης (1993), Κλάπας Νίκος (1982), Κισκήρας Πέτρος (1987), Χριστοδουλάκης Γιώργος (1978), Μανωλάκης Παναγιώτης (2000).
● Νεοαποκτηθέντες είναι οι : Κόης Γιάννης, Φουρναράκος Φώντας,  Γερμανός Αλέξης, Μαθιόπουλος Γιώργος, Γιατράκος Παναγιώτης, Σωτηρόπουλος Αλέξης, Γκούμας Δημήτρης και Κάλλας Παναγιώτης
Έφορος του τμήματος μπάσκετ είναι ο Χρήστος Λυμπερόπουλος.


Σίσσυ Τριάντου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου