Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

ΝΕΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

4 μετάλλια και άλλες 13 διακρίσεις στο
Πανελλήνιο Κύπελλο στα Άνω Λιόσια
3η ΣΕΡΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ Η ΑΜΑΛΙΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΝΑ ασημένιο και τρία χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι αθλητές του Α.Γ.Σ Ταεκβοντό Καλαμάτας που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Κύπελλο που διεξήχθη το τριήμερο 4, 5 και 6 Δεκεμβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων.
Η  «επιδρομή» των καλαματιανών απέφερε 4 μετάλλια και 13 πέμπτες θέσεις. Συγκεκριμένα τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο  κατέκτησε η Μαρία Παρασκευοπούλου, την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Μαρία Ράπτη, Ζηνοβία Τόγια και Ηλιοπούλου Αμαλία που αναδεικνύεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά κυπελλούχος Ελλάδος.
Ενώ, την 5η θέση κατέκτησαν οι εξής αθλητές: Δημητρακόπουλος Γιάννης, Ράπτης Θανάσης, Χριστοπούλου Μαρία, Μιχόπουλος Δημήτρης, Μάραντος Δημήτρης, Χριστόπουλος Αντώνης, Τζουλούφης Νίκος, Σδούγα Αλεξάνδρα, Κορωνιού Καλλιόπη, Σπυρόπουλος Μάριος, Τσακπινέλλης Θεόδωρος,  Κουτλάγκα Κατερίνα και Φωτεινός Αναστάσης, καθώς ηττήθηκαν στους προημιτελικούς αγώνες.
Στους αγώνες παραβρέθηκαν ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας  Γιώργος Παναγιωτόπουλος και ο προπονητής του Α.Γ.Σ Καλαμάτας Τζίμης Παναγιωτόπουλος.

Τέλος, τους αθλητές του ΑΓΣ Ταεκβοντό Καλαμάτας συνόδευσαν ο αρχηγός αποστολής Κωνσταντίνος Πανταζέλος, οι προπονητές Χαράλαμπος Μαντάς και Νιόκος Αθανάσιος, ο υπεύθυνος διαιτησίας του ΑΓΣ Καλαμάτας Δημόπουλος Αναστάσιος και η πρωταθλήτρια Ελλάδος Αναστασία Φωτάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου