Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

«Αργυρός» ο Βασίλειος Μυστριώτης στην κατηγορία του (Μάστερ Δ)

ΘΕΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΣΤΑΜΑΤΗ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΟΥΣΗ ΤΟΥ «ΕΥΚΛΗ» ΣΤΟΝ «ΓΥΡΟ ΘΥΣΙΑΣ» 100 ΧΛΜ

ΔΥΝΑΜΙΚΟ παρόν στον 39ο ποδηλατικό «Γύρο Θυσίας» που διοργανώνεται κάθε χρόνο στις 24 και 25 Μαρτίου, προς τιμήν των ηρώων της επανάστασης του 1821 από τον Π.Ο. Πατρών και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, από τους ποδηλάτες του Ευκλή Καλαμάτας, Βασίλειο Μυστριώτη, Παναγιώτη Δούση και Σταμάτη Παντελεήμων.

Πιο συγκριμένα, Στις 24 Μαρτίου στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης με την επωνυμία «Κανέλλος Κανελλόπουλος» συμμετείχε ο Δούσης Παναγιώτης (Κατ. Ανδρών) τερματίζοντας 42ος στους 85 συνολικά αθλητές. Η διαδρομή ήταν 11 χλμ από τον Άραξο (τείχος Δυμαίων) έως Λάπα, όπου οι ποδηλάτες απόλαυσαν το υπέροχο δάσος της Στροφιλιάς, σε καλές καιρικές συνθήκες.
Ενώ την επομένη (25 Μαρτίου), στον κλασικό και ιστορικό αγώνα αντοχής «Γύρος Θυσίας» όπου έλαβαν εκκίνηση 276 ποδηλάτες από τους 343 που είχαν αρχικά δηλώσει. Οι καλαματιανοί ποδηλάτες του Ευκλή παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες (με συνεχή βροχή και κρύο) κατάφεραν να τερματίσουν σε καλές θέσεις. Η δε θερμοκρασία ήταν 6 βαθμούς κελσίου κατά τον τερματισμό στην Αγία Λαύρα.
Θυμίζουμε πως η διαδρομή ήταν από την Πάτρα έως τα Καλάβρυτα και τερματισμό στο Ηρώο απέναντι από την Ιερά Μονή Αγίας Λαύρας.
Ειδικότερα, στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο Βασίλης Μυστριώτης (Μάστερ Δ) στα 80 χλμ και επέστρεψε με το αργυρό μετάλλιο στην Καλαμάτα.
Στην 40η θέση ανάμεσα σε 85 αθλητές, τερμάτισε στα 80 χλμ ο Σταμάτης Παντελεήμων (Μάστερ Β) και στα 100 χλμ στους 120 συνολικά αθλητές, ο Παναγιώτης Δούσης (κατ. Ανδρών) τερμάτισε 60ος.

Η διοίκηση του Σ.Π.Ο.Κ. Ευκλής συνεχάρη τους τρεις ποδηλάτες που είχαν εξαίρετη εμφάνιση και τους ευχαρίστησε που τίμησαν με την απόδοσή τους τον καλαματιανό Σύλλογο σε αυτόν τον δύσκολο ποδηλατικό αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου