Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Την Κυριακή 15 Μαϊου το 1ο μεγάλο Τουρνουά Ποδοσφαίρου του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Το πρώτο μεγάλο τουρνουά ποδοσφαίρου διοργανώνει την Κυριακή 15 Μαΐου και ώρα 13.00 ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ στο STARSPORTCLUBστη Βούλα (Κ. Καραμανλή 4), στο πλαίσιο μιας δέσμης σπουδαίων πρωτοβουλιών του προέδρου του ομίλου, κ. Σοφοκλή Ξυνή, για την ανάδειξη και ενίσχυση του δίπολου «Αθλητισμός & Εκπαίδευση».
Στο τουρνουά, όπου η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό, θα έρθουν αντιμέτωπες οι ποδοσφαιρικές ομάδες των φορέων του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ και συγκεκριμένα:
  Mediterranean College Αθήνας
 Mediterranean College Μακεδονίας
 ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας
  ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά
 IEK ΞΥΝΗ Γλυφάδας
 ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας
Τα ζευγάρια των αγώνων που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή στο πλαίσιο του τουρνουά, θα αναδειχθούν μέσα από κλήρωση. Από το τουρνουά θα αναδειχθούν μία πρωταθλήτρια ομάδα,μία κυπελλούχος και μία ομάδα που θα φύγει με το τιμητικό κύπελλο «ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ».
Η μεγάλη αυτή πρωτοβουλία του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, πέραν την ενίσχυσης του δίπολου «Αθλητισμός & Εκπαίδευση», έχει βαθύ φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Με την ολοκλήρωση του τουρνουά, θα συσταθεί η Εθνική Ομάδα Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ από τους καλύτερους παίκτες των ομάδων των φορέων του ομίλου, που θα αντιμετωπίσει την ομάδα του ΠΣΑΠ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών) το Σάββατο 11 Ιουνίου,στο φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα, τα έσοδα από τον οποίο θα διατεθούν για τα παιδιά του Συλλόγου «Η ΠΙΣΤΗ» που δίνουν καθημερινά μάχη για τον καρκίνο.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο211 4030455


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου