Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

«ΚΑΛΑΜΑΤΑ B.C.»- Σ.Δ.Υ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 62-36

Μια νίκη ακόμα για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική!!!

ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΒΑΖΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ

ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ τον κόσμο της και φυσικά την ικανότητα και τη θέληση, η μπασκετική «Μαύρη Θύελλα» έκανε χθες το πρώτο βήμα για την άνοδο. Παρουσία πλήθος κόσμου η ομάδα του Θόδωρου Γιαννακόπουλου κέρδισε δίχως δυσκολία με 62-36 την έτερη διεκδικήτρια ομάδα του εισιτηρίου ανόδου, των Δρομέων Τρίπολης και πλέον χρειάζεται μια ακόμη νίκη ώστε να πανηγυρίσει την άνοδο στην Γ' Εθνική!
Το χθεσινό ματς ξεκίνησε με  5λεπτη καθυστέρηση, ενώ στα όχι και τόσο -για την «Τέντα» - αξιοπερίεργα ήταν τα τερτίπια του ηλεκτρονικού πίνακα! Σε όλο το πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού ο χαλασμένος πίνακας αναβόσβηνε συνεχώς, με τον κόσμο εκτός επί το πλείστον του παρκέ να μην γνωρίζει το σκορ του αγώνα. Στο ημίχρονο κατέφτασε τεχνικός που κατάφερε να διορθώσει το πρόβλημα, κι έτσι ο πίνακας λειτούργησε κανονικά στο δεύτερο ημίχρονο!


Η εξέλιξη του αγώνα
Η «Καλαμάτα BC» πήρε τη νίκη χάρη στην πολλή καλή της αμυντική λειτουργία με κορυφαίους τους Τσικούρη, Γιαννουκάκη και Τριανταφυλλόπουλο. Οι Δρομείς αν και μπήκαν πιο δυνατά και κατάφεραν να προηγηθούν στο πρώτο 10λεπτο (9-13) δεν είχαν ανάλογη συνέχεια…
Στο 2ο δεκάλεπτο η «Καλαμάτα» κατέβασε ρολά, έκανε την ανατροπή και πήρε τα ηνία του παιχνιδιού τα οποία κράτησε έως το τέλος του δεκαλέπτου και του ημιχρόνου όντας μπροστά με 32-19).
Με το ίδιο δυνατό «καλπασμό» προχώρησαν οι «μελανόλευκοι» με μπροστάρη τον Τσικούρη και στο τρίτο δεκάλεπτο για να «κλειδώσουν» τη νίκη δίχως δυσκολία και ουσιαστικά, αρκετά πριν το τέλος της τελευταίας περιόδου και να γιορτάσουν στο φινάλε το πρώτο σπουδαίο βήμα για την άνοδο!
Ο δεύτερος τελικός των play off ανόδου της Α΄ Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. θα γίνει το Σάββατο στην Τρίπολη, όπου εάν οι καλαματιανοί αναδειχθούν σε νικητές τότε θα έχουν εξασφαλίσει την άνοδό τους στην Γ΄ Εθνική. Σε αντίθετη περίπτωση, εάν δηλαδή οι Δρομείς ισορροπήσουν την πλάστιγγα, τότε θα υπάρξει και τρίτος τελικός (Τετάρτη 18/05/2016, ώρα 19:00 στο Κ.Δ.Γ. «Τέντα»).
● Διαιτησία: Λαμπρος Νάστος, Πάνος Μαγκαφάς.
10λεπτα: 9-13, 23-6, 12-10, 17-7
ΚΑΛΑΜΑΤΑ BC: Γερμανός, Γαρίνης, Αντωνόπουλος, Τσικούρης 15 (2 τρ.), Κριμιλής 2, Τριανταγυλλόπουλος 11 (3 τρ.), Γιαννουκάκης 19, Παθιάκης, Φωτάκης 2, Γεωργανάς 5, Σπηλιώτης 2, Κούτης 6 (2 τρ.)
ΔΡΟΜΕΙΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Μαρκόπουλος 3, Κούγιας, Καλούλι, Δελής 15, Σωτηρόπουλος 3, Παπακώστας, Μπαλής 6, Αγγελόπουλος, Κοσκινάς, Μπουρής 3, Μιχελής, Κουτσόγερας 6


Λεωφορείο για το ταξίδι στην Τρίπολη
βάζει η διοίκηση για τους φιλάθλους
Στο πλευρό της και στην Τρίπολη θέλει η ομάδα της «Καλαμάτας» και το Σαββάτο 14 του μηνός στον δεύτερο τελικό που θα γίνει στις 5 μ.μ. στο ΔΑΚ Τρίπολης.
Για το λόγο αυτό όπως έκανε γνωστό μέσω των social media η ομάδα «βάζει δωρεάν λεωφορείο για τους φιλάθλους μας που κατέκλυσαν σήμερα (σ.σ. χθες) την «Τέντα» και έσπρωξαν την ομάδα μας στη νίκη!!! Κρατήσεις στα τηλέφωνα 6932076433 Μυλώνας Βασίλης και 6944691839 Καββαθέας Σωτήρης!!!
Αναχώρηση από την Κεντρική Πλατεία της πόλης μας μπροστά από το καφέ «Black Forest»!!!
Πάμε όλοι μαζί για κούπα μέσα στη Τρίπολη!!!»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου