Τρίτη 10 Μαΐου 2016

ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟΥ ΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Εγκαινιάστηκε στα Φιλιατρά το
περίπτερο-δανειστική βιβλιοθήκη

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ στα Φιλιατρά το περίπτερο-δανειστική βιβλιοθήκη και σημείο συνάντησης αλλά και δράσεων Πολιτισμού, δίνοντας φως και λάμψη σε ένα ξεχασμένο και υποβαθμισμένο κομμάτι της κεντρικής πλατείας της πόλης.
Εκεί τα μέλη του Ομίλου Δράσεων και Πολιτισμού σκοπεύουν να διοργανώνουν τις εκδηλώσεις τους, ελπίζοντας πως οι φίλοι όπως και προχθές έτσι και στο μέλλον θα είναι αρκετοί και θα συνεχίσουν ν’ αποτελούν τη μαγιά του κόσμου.


«Περιμένουμε απ' όλους να γίνουν μέλη της βιβλιοθήκης, ζητάμε εθελοντές οι οποίοι θα αφιερώνουν μια δυο ώρες την εβδομάδα για να δίνουν βιβλία πίνοντας το καφεδάκι τους. Περιμένουμε τέλος ένα βιβλίο που το διαβάσατε και θέλετε να το διαβάσουν κι άλλοι και φυσικά τις ιδέες σας για το τι μπορούμε να κάνουμε σε αυτόν τον χώρο.» αναφέρουν τα μέλη του Ομίλου που σύντομα θα γνωστοποιήσουν το ωράριο λειτουργίας του περιπτέρου –δανειστικής βιβλιοθήκης και παράλληλα ευχαριστούν «όλους τους χορηγούς μας και το τοπικό συμβούλιο της πόλης μας που μας βοήθησαν πολύ καθώς και τον Γιάννη Μπενετόπουλο που μας παραχώρησε το περίπτερο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου