Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ Ρ.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΝ. ΝΙΚΑ

Έλαβαν διαβεβαιώσεις για ίση μεταχείριση
των σωματείων ρυθμικής γυμναστικής του Δήμου

● Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ Ρ.Ο.Κ.
● ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
ΙΣΗ μεταχείριση μεταξύ των σωματείων που διδάσκουν και προωθούν το όμορφο άθλημα της ρυθμικής γυμναστικής στο Δήμο Καλαμάτας, ζήτησαν οι εκπρόσωποι του Ρυθμικού Ομίλου Καλαμάτας κατά την πρόσφατη συνάντηση τους με τον δήμαρχο Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα. Η προπονήτρια Χριστίνα Μανέτα και έφορος Αθανάσιος Σκόθος εκπροσώπησαν τον Ρυθμικό Όμιλο Καλαμάτας που δραστηριοποιείται στην Καλαμάτα ενώ διατηρεί τμήματα και στ’ Αρφαρά.
Κατά την συνάντηση που είχαν το βράδυ της Τρίτης, οι εκπρόσωποι του ΡΟΚ ανέφεραν στον κ. Νίκα πως στο Δήμο Καλαμάτας είναι πέντε οι σύλλογοι της ρυθμικής γυμναστικής και ότι επιθυμούν ίση μεταχείριση, κάτι για το οποίο ο Παναγιώτης Νίκας τους διαβεβαίωσε, ενώ παράλληλα ζήτησαν την αρωγή του Δήμου στις δραστηριότητές τους. Ο δήμαρχος τους κατηύθυνε να συνεννοηθούν με τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου, ενώ τους γνωστοποίησε ότι είναι στη διάθεσή τους το κλειστό γυμναστήριο του πρώην Πολυκλαδικού και ότι μπορούν να βοηθηθούν και με τη διάθεση χώρων στην περιοχή των Αρφαρών.

Η καλύτερη γιορτή του Ρ.Ο. Καλαμάτας


Οι αθλήτριες της αγωνιστικής ομάδας αλλά και οι λιλιπούτειες αθλήτριες του Ρυθμικού Ομίλου Καλαμάτας παρουσίαση στο πλαίσιο της γιορτής λήξης που έγινε την Δευτέρα στο κλειστό στάδιο της πόλης, τα φετινά προγράμματά τους αποχαιρετώντας έτσι μια ακόμη χρονιά…
Η φετινή γιορτή του Ρ.Ο. Καλαμάτας ήταν για όλους μακράν η καλύτερη, καθώς ικανοποίησε τις προπονήτριες και τους ιθύνοντες του Ομίλου πρωτίστως όμως τα ίδια τα παιδιά (περίπου 100) και τους γονείς τους!
Το φετινό αποτέλεσμα φανέρωσε την αίσθηση που δικαίως έχουν όλοι στον Όμιλο, πως κάθε χρόνο ο Ρ.Ο.Κ. γίνεται καλύτερος!
«Ευχαριστούμε πολύ τις προπονήτριες Μανέτα Χριστίνα και Φωτεινάκη Έφη (τεχνική σύμβουλος) καθώς και την δασκάλα μπαλέτου Αναγνωστοπούλου Βάσια κι ευχόμαστε του χρόνου να έχουμε μια ακόμα καλύτερη παρουσίαση» δήλωσαν οι ιθύνοντες του Ρυθμικού Ομίλου Καλαμάτας


Στην τελική φάση του Πανελληνίου
πρωταθλήματος οι Κορασίδες

Σήμερα το πρωί η προπονήτρια Χριστίνα Μανέτα μαζί με τις Κορασίδες αθλήτριες Δήμητρα Χαϊδεμένου, Βενετία Κριζέα και Σταματίνα Πετρόγιαννη αναχώρησαν για την πρωτεύουσα, όπου θα γίνουν το τριήμερο 20-21-22 Μαΐου οι αγώνες της τελικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος Ρυθμικής Γυμναστικής Συλλόγων και Ατομικού Γ΄ Κατηγορίας (Κορασίδων) Α - Γ - Ε Περιφερειών υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Αττικής «Ολυμπιονίκη Χαράς Καρυάμη».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου